Real Madrid a aterizat in China si a declansat nebunia generala

Real Madrid a aterizat in China. Elevii lui Rafael Benitez au declansat o adevarata isterie in jurul lor, odata ajunsi in Guanghzhou. Inca de la sosirea la aeroport, madrilenii au simtit caldura fanilor chinezi, care au asteptat nerabdatori mai bine de 3 ore sosirea avionului vicecampioanei Spaniei.

Asteptati al aeroport de un autobuz care urma sa-i directioneze catre Ritz Charlton Hotel, madrilenii au fost intampinati cu euforie de 500 de fani chinezi imbracati in tricouri blanco majoritatea dintre ei. Cristiano Ronaldo si Gareth Bale au fost de departe cei mai vanati de catre fani, starul portughez producand agitatie, confuzie si teama in randul fortelor de ordine in momentul aparitiei sale. Antrenorul Rafa Benitez a fost si el intampinat cu urale de catre chinezi, iar conform presei din Guangzhou, o parte dintre suporteri au scandat numele lui Lin Liangmin, fotbalistul chinez de numai 18 ani al carui nume este legat de un posibil transfer in aceasta vara la Real Madrid Castilla.

O mare parte dintre fanii chinezi au purtat tricouri cu Cristiano Ronaldo si Gareth Bale, insa au existat si fani care imbracau tricourile lui James Rodriguez sau Luka Modric. Nu au lipsit nici suporteri care si-au omagiat idolii prin tricouri ceva mai vechi, cele mai vizibile fiind cele ale lui Raul si Guti.

Despre autor

Tags:

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap