Real Madrid – Getafe, 9 februarie 2021, ora 22.00

Real Madrid joacă astăzi restanța cu Getafe într-un moment în care are doar 13 jucători valizi de la prima echipă. Un moment în care o victorie ar mai liniști apele la Madrid, ar putea da un mic impuls echipei pentru restul campionatului și ar putea da o mostră de caracter a jucătorilor valizi, în principal Marcelo și Isco, probabil titulari în meciul de diseară.

Titulari deoarece singura variantă în care ar putea fi aliniați jucătorii valizi ar fi trecerea lui Ferland Mendy pe dreapta, unde absentează Dani Carvajal și Odriozola, și titularizarea lui Marcelo pe stânga. Central vor juca Nacho și Varane. La mijloc, cei 3 titulari vor fi Casemiro, Modric și Isco iar în față vor juca Asensio, Benzema și Vini Jr. Banca de rezerve va conține doar juniori + Mariano Diaz. Printre aceștia sunt Chust, Arribas, Malvin, Gutierrez și Blanco.

Getafe la rândul ei vine fără antrenorul Javier Bordalas pe bancă, eliminat la meciul precedent cu Sevilla, cu Mark Djene suspendat dar cu jucătorul nostru Take Kubo care ne este adversar cu a 3-a echipă diferită, după Osasuna și Villareal. Antrenorul adversarilor nu a are nicio victorie, nici în fața celor de la Real Madrid și nici Atletico. De asemenea, atacul echipei Getafe este cel mai slab din campionat cu doar 17 goluri marcate.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap