Acord intre Real Madrid si Kylian Mbappe Lotin!

Acord intre Real Madrid si Mbappe

Cu toate ca GSP.ro si celelalte site-ul din mediul online romanesc anunta de doua zile intelegerea dintre PSG si Monaco pentru Mbappe, site-ul nostru vine cu o altfel de informatie via SoyMadridista.com, pe care va invitam, ce e drept, s-o tratati cu rezervele de rigoare.

Astfel, sansele ca noul star al fotbalului European, Kylian Mbappe, sa ajunga la Real Madrid au crescut mult in ultima vreme, ca urmare a interesului deosebit manifestat de conducerea tehnica a echipei blanco. Ramasa fara Alvaro Morata si Mariano Diaz in atac, dubla campioana a Europei negociaza imprumutul lui Borja Mayoral la Getafe si va incerca sa incheie transferul lui Kylian Mbappe pentru cea mai mare suma platita vreodata de gruparea de pe Concha Espina.

Conform informatiilor primite de la colegul si prietenul site-ului nostru, Miguel Queipo, Florentino Perez ar fi ajuns deja la un acord pentru noul star al fotbalului european. 130 de milioane de euro ar urma sa plateasca Real Madrid pentru Kylian Mbappe Lotin, jucator care a refuzat discutiile cu Manchester City, FC Barcelona, Manchester United si Paris Saint Germain, conform aceleiasi surse. Florentino Perez se temea de altfel ca gruparea pariziana ar fi acordat deja “un bonus” familiei fotbalistului, bonus care urma sa se transforme intr-o prima de instalare fara precedent in istoria fotbalului. Se pare insa ca Mbappe a fost cel care a ales sa nu mearga la Paris, iar discutiile s-ar fi blocat din start.

In schimb, daca noile informatiile se vor verifica, Mbappe ar semna se pare un contract pe 7 ani cu Real Madrid urmand sa incaseze 7,2 milioane de euro net per sezon. Asta in conditiile in care PSG era dispusa conform Le Parisien sa-i plateasca lui Mbappe 12 milioane de euro stagional.

Acordul cu Mbappe si cu familia fotbalistului este complet, Florentino Perez primind acceptul proprietarului de la Monaco pentru a discuta cu starul francez. Exista inca tratative cu AS Monaco asupra sumei finale de transfer. Conform lui Miguel, Real Madrid a deschis discutiile pentru Mbappe din luna octombrie, la cererea lui Zinedine Zidane. Intamplarea face ca pustiul a explodat intre timp si pretul sau a crescut enorm. Va reamintim ca Mbappe este jucatorul de 18 ani cu cele mai bune cifre in istoria Ligii Campionilor in fazele eliminatorii ale competitiei, cifre pe care n-au reusit sa le atinga fotbalisti ca Leo Messi sau Cristiano Ronaldo la aceeasi varsta,

Singurul impediment vizibil in calea transferului sustine Miguel at ramane in acest moment implicarea companiei Nike in viitorul fotbalistului. Daca lucrurile vor decurge insa normal, Kylian va semna cu Real Madrid si va deveni cel mai scump fotbalist din istoria clubului blanco, devansandu-i pe Bale si Cristiano Ronaldo.

 

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap