Alaves insista pentru imprumutul lui Achraf Hakimi de la Real Madrid

Deportivo Alaves a initiat primele discutii cu Real Madrid pentru imprumutul din sezonul viitor al fundasului lateral dreapta Achraf Hakimi de la Castilla. Marocanul este unul dintre cei mai constanti jucatori ai echipei pregatite de Solari si a atras atentia mai multor cluburi din Spania si Anglia, insa in virtutea bunei colaborari cu gruparea din Victoria, Hakimi (foto, alaturi de Zidane) ar putea imbraca din vara tricoul bascilor de la Alaves.

La Deportivo de Alaves evolueaza in prezent un alt canteran merengue, Marcos Llorente, unul dintre cei mai constanti si buni jucatori ai revelatiei din La Liga conform indicilor de performanta. Llorente se va intoarce in vara insa pe Santiago Bernabeu, dar Alaves isi propune sa continuie colaborarea ferma cu gruparea madrilena. Pe langa Achraf Hakimi, bascii ar mai fi interesati si de imprumutul lui Mariano Diaz, atacant produs de Real Madrid, care imbraca momentat tricoul primei echipe. Negocierile in privinta lui Mariano sunt insa mult mai complicate, deoarece atacantul are oferte tentante de la echipe mult mai puternice, una dintre echipele vehiculate fiind Valencia.

Achraf Hakimi abia a implinit 18 ani in noiembrie si evolueaza la echipele de juniori ale clubului blanco de la varsta de 7 ani si jumatate. Este nascut in Spania la Madrid, dar parintii sai sunt marocani. La numai 17 ani a debutat in nationala mare a Marocului, una dintre cele mai puternice echipe din Africa, intr-un amical cu Canada, incheiat cu victoria africanilor, scor 4-0. Hakimi este unul dintre cei mai importanti jucatori din Academia blanco, fiind considerat o alternativa serioasa pentru viitorul primei echipei.

Despre autor

Tags: ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap