Alvaro Morata la Real Madrid: 35 de milioane in 2015 sau 30 de milioane in 2016

Alvaro Morata a lasat o buna impresie in duelul din mansa tur dintre Juventus Torino si Real Madrid. Jucatorul crescut pe Concha Espina, nu doar ca a reusit sa marcheze un gol, dar le-a pus mari probleme fostilor sai coechipieri Pepe si Raphael Varane. Conform presei spaniole, Morata a realizat ca aceasta “dubla” cu Real Madrid este sansa sa sa-l impresioneze pe Florentino Perez, iar presedintele blanco a fost multumit de ceea ce a vazut.

Real l-a vandut pe Morata pentru 22 de milioane de euro in vara insa il poate recupera datorita optiunii de rascumparare pastrata in contract. In vara lui 2016 aceasta optiune este de 30 de milioane de euro, insa daca Real Madrid isi doreste sa-l recupereze inca din aceasta vara, optiunea creste la 35 de milioane.

Totul pare stabilit intre parti, madrilenii asigurandu-se de faptul ca nu-l vor scapa definitiv pe atacantul spaniol despre care se spune ca va fi noul numar 9 al Spaniei. Astfel, in contractul dintre cele 3 parti se specifica foarte clar inclusiv salariul pe care Morata il va castiga la Real Madrid, daca va fi rascumparat: adica 2,2 milioane de euro per sezon. In ciuda faptul ca respinge momentan ideea de a se intoarce la Madrid, Morata este incantat de aceasta posibilitate. Afectiunea publicului de pe Bernabeu si sansa de a se intoarce la echipa sa de suflet i-ar putea asigura Madridului un nou numar 9 inca din vara viitoare. In acest sezon, Alvaro Morata a marcat de 12 ori pentru Juventus Torino, adica un gol la fiecare 164 de minute jucate

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap