Alvaro Morata: “Nu ma gandesc la revenirea mea la Real Madrid”

Browse By

Alvaro Morata va reveni miercuri pe Santiago Bernabeu, de aceasta data in calitate de adversar al echipei sale de suflet. Real Madrid pastreaza o optiune de rascumparare asupra canteranului, o optiune care devine tot mai posibila in aceasta perioada. Ieri, Morata a comentat revenirea sa la Madrid, in calitate de adversar: “Nu port nimanui pica. Ii sunt recunoscator lui Ancelotti pentru ca mi-a dat minute la Madrid, insa nu am nimic de demonstrat nici lui si nimanui altcuiva. Sunt jucatorul lui Juventus si vreau sa fac un meci bun pentru echipa mea” a spus Moratita pentru Sky Sport.

Despre posibila sa revenire la Real Madrid, Morata spune: “Nu ma gandesc la asta, sunt fericit la Torino. Nu conteaza de cat timp Juventus nu a mai castigat Liga Campionilor, acum muncim pentru a o castiga si sper sa reusim asta. Ne meritam prezenta intre cele patru semifinaliste si imi doresc ca la final sa ramanem intre primele doua”.

Canteranul a facut si o dezvaluire interesanta legata de meciul de maine: “Am primit din partea prietenilor si apropiatilor prietenilor mei in jur de 3000 de cereri de bilete pentru acest meci. Asta ca sa intelegem cu totii despre ce meci vorbim maine…” a glumit Alvaro.

Left Menu IconMeniu
Real Madrid Romania