Ancelotti dupa esecul de pe San Mames: “Avem un joc lent”

Browse By

Carlo Ancelotti a apărut la conferinţa de presă de după meciul cu Athletic Bilbao, pentru a explica motivele care au dus la înfrângerea echipei sale, în urma unui alt meci foarte slab. Iată declaraţiile antrenorului italian:

Superioritatea lui Bilbao: „ A fost un meci echilibrat. Athletic s-a apărat bine, compact şi a reuşit să marcheze. Problema noastră nu apare în apărare, ci în atac. În două partide, am marcat un singur gol, şi acela din penalty. Trebuie să ne reglăm eficacicatea, asta ne lipseşte.”

Dificultăţi: „ Jucăm mult prea individual şi căutăm soluţii individuale, când ar trebui să jucăm mai rapid, din mai puţine atingeri. E destul de ciudat ceea ce facem în atac. Avem un joc lent şi fără o bună circulaţie a mingii, iar atacanţii nu au spaţii libere. Apare o problemă de timp între pasă şi demarcarea jucătorului.”

Schimbările făcute: „ Am vrut să ofer prospeţime echipei cu introducerea lui Jese, am căutat să jucăm mai mult pe benzi. Pe Kroos l-am scos, pentru că avea un cartonaş galben, la fel în cazul lui Illarramendi.”

Oboseala: „ La nivel fizic, am stat bine şi am jucat mult în jumătatea adversarilor. Problema nu este de natură fizică, ţine de de claritatea în faza de atac.”

Real a oferit lui Bilbao cel puţin 45 de minute din meci: „ Am făcut cadou tot meciul. Ei au marcat în prima repriză, iar noi nu am fost capabili să facem acelaşi lucru în cea de-a doua.”

Responsabilitatea pentru rezultat: „ A mea e cea mai mare. Unii spun că aceasta nu este echipa lor. Această echipă este a mea. Şi echipa aceasta joacă rău şi liga se va complica, însă încă nu s-a terminat. Vom încerca să reglăm acest aspect cât mai repede.”

Lipsa de atitudine: „ Nu are nicio legătură lipsa de atitudine. E o chestie care ţine de calitatea atacului, o greşeală tehnică, nu de atitudine.”

BBC, încă intocabili: „ Nu avem o problemă la nivel individual. E adevărat că nici ei nu au făcut o partidă bună, însă nu e doar vina lor. Toată echipa e răspunzătoare pentru felul în care se desfăşoară atacul, fiecare are câte ceva de făcut.”

Control: „ Cu o atmosferă bună şi cu motivaţie, totul este sub control. Echipa este unită şi concentrată asupra obiectivelor. Acum, trebuie să reglăm problemele, trebuie să jucăm mai bine.”

 • COSTEL

  MECI ECHILIBRAT ….DOAR IN DOUA PARTIDE …
  uitati-vA LA ULTIMILE 10 PARTIDE CUM CAND CUM AM MARCAT ….
  care ne este media si ce joc exceptional de posesie avem MISTER.
  NU VREAU SA PLECE DAR IMI DORESC ENORM SA ECHILIBREZE ECHIPA SA REUSEASCA SI ACEST SEZON .
  SA NU MAI SCHIMBAM ANTRENOR .
  SI ASTAZI CAND SCRIU TOT MAI SPER CA VOM REUSI SA SALVAM IN VREUN FEL SEZON ….
  NU VREAU SA PLECE .
  NU VREAU SA FIE DAT AFARA .
  VREAU SA AVEM CONTINUITATE .
  IN RESTU CE SA VA SPUN ASTAZI SUNT MAI MADRILEAN DECAT IERI .
  SUNT CU SUFLETUL LANGA CLUB ECHIPA .
  HALA MADRID !!!
  HAIDETI CU TOTI LANGA ECHIPA !
  JUNTOS GANAMOS SIEMPRE!
  NU ESTE COMPROMIS INCA SEZONUL PANA IIN ULTIMA CLIPA SA SPERAM SA FIM POZITIVI .
  DACA NU ASTA E .
  O LUAM DE LA CAPAT SEZONUL URMATOR .
  CU CINE ….???
  DUMNEZEU STIE EU NU .

  • Andries Vasile

   ca Turcescu , numai Dumnezeu știe 😀

 • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

  O cauza evidenta a prestatiilor proaste sunt absentele lui Modric si James. O alta ar fi planificarea sezonului de catre antrenor: s-a dat totul ca pana in decembrie echipa sa joace dupa episodul San Sabastian la maxim pt a castiga C Mondial al Cluburilor si pt Balonul lui Ronaldo. Acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut cand in martie am pierdut titlul (3-4 cu Barca si 1-2 la Sevilla) si doar un miracol a facut ca Dortmund sa nu ne scoata din Liga la bara lui Mkhatrian si ocaziile germanilor. Acum aud de la Carlo ca totul e sub control. Saptamana trecuta pe prima pagina din Marca era Ronaldo care ii transmitea un mesaj presedintelui: Presi, o scoatem la capat, suntem langa Mister! Ok, nu se vede deloc asta, e o liniste pe care incearca sa ne-o imprime toti, dar echipa asta numai liniste nu transmite prin fotbalul prin care il joaca. Dar, bine ca nu mai e Mourinho si aberatiile sale, acum e liniste si pace si echipa joaca fotbal. Fotbalul pe care il vor si pot juca ei.

  PS Carlo si Milan = 1 din 9!

 • Marius Odagiu

  Nu se va schimba nimic….

  • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

   champions va fi revulsivul no.1 si apoi el clasico revulsivul no.2

Real Madrid Romania