Ancelotti: “Inteleg fluieraturile, le meritam. Nu inteleg insa fluieraturile la adresa lui Cristiano”

Cristiano Ronaldo

Carlo Ancelotti s-a declarat dezgustat de reactia publicului madrilen care l-a admonstat pe Cristiano Ronaldo prin fluieraturi intr-un moment in care a ales sa continuie singur o faza in loc sa-i paseze lui Alvaro Morata: “Inteleg fluieraturile pentru ca uneori, prin jocul nostru le-am meritat. In schimb, sa-l fluieri pe Cristiano Ronaldo este greu de inteles” a atacat Ancelotti reprosurile fanilor. Ronaldo fusese taxat pentru o faza petrecuta tarziu cand Madridul conducea clar pe tabela de marcaj de unul dintre sectoarele de la tribuna a doua. Reactia a fost rapid anulata de peluza care i-a dedicat portughezului cantecul deja celebrul pe Bernabeu. Se pare ca nemultumirea fanilor ar fi plecat de la episodul “Sevilla”, acolo unde Cristiano s-a aratat nemultumit de o lovitura libera executata de Bale in finalul partidei. Fanii blanco n-au inteles iesirea super starului portughez, care la randu-i a fost taxat pentru individualismul sau la faza cu Morata din aceasta seara.

Ronaldo n-a fost insa singurul jucator fluierat de fani. Diego Lopez a fost unul dintre jucatorii cei mai contestati, desi in cazul sau, o parte a fanilor au raspuns cu aplauze. Pepe, Benzema, Bale sau Illarra au fost si ei contestati de fani, dar si antrenorul Carlo Ancelotti, fluierat serios in momentul anuntarii numelui sau de la statia de amplificare. S-au salvat Sergio Ramos, Xabi Alonso si Angel di Maria, in timp ce fanii le-au scandat numele cu putere absentilor Arbeloa si Jese (caruia i s-a cantat cantecul dedicat pana nu de mult legendarului Raul)

Antrenorul lui Real Madrid a analizat si partida din aceasta seara contra celor de la Rayo: “Din punct de vedere fizic am stat bine. Putem pierde titlul si daca vom castiga totul pana la final, dar suntem inca in carti pentru Liga Campionilor si Cupa Regelui. Astazi am facut un meci bun. Miercuri avem nevoie de o atmosfera buna pentru ca toata lumea viseaza “La Decima”. Putem castiga doar daca vom functiona precum o mare familie” a marturisit tehnicianul italian care a tinut sa-si laude unul dintre elevi: “Alonso se descurca foarte bine. Este un jucator care joaca acolo unde noi avem nevoie de dinamism, inteligenta, echilibru, iar el are toate aceste calitati. Sunt multumit de el” a anuntat Carletto.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap