Jose Mourinho il vrea pe Casemiro la Chelsea

Casemiro (22 de ani) s-a anuntat inaintea acestui debut de sezon o surpriza placuta dupa o pretemporada aproape perfecta din toate punctele de vedere. Incetul cu incetul insa, brazilianul transferat de Real Madrid in ianuarie 2013 a fost trecut pe banca de rezerve sau chiar in afara lotului, adunand pana in prezent doar sapte prezente la prima echipa a Realului in mai bine de un an de zile.

Agentul jucatorului brazilian, Joseph Lee, incearca sa puna presiune pe conducerea tehnica si executiva a clubului madrilen, anuntand in aceste zile, conform unor surse ale presei britanice, ca jucatorul ar putea pleca in vara in Premier League. Daca interesul lui Arsenal pentru Carlos Henrique José Francisco Venâncio Casimiro (pe numele sau complet) este deja cunoscut, surpriza pe care a pregatit-o agentul fotbalistului este interesul unei alte grupari londoneze pentru mijlocasul nascut la Sao Jose dos Campos.

Este vorba despre Chelsea Londra, echipa pe care o pregateste in prezent Jose Mourinho, omul care l-a transferat in iarna anului trecut pe Bernabeu pe tanarul jucator brazilian. Portughezul ar fi dispus sa ofere 9 milioane de euro pentru transferul din vara al jucatorului care mai are inca trei ani de contract cu gruparea de pe Santiago Bernabeu. “Mourinho m-a convins sa aleg Real Madrid. Eram un jucator cu o cota buna dar nu exceptionala, insa nu duceam lipsa de oferte. Planul pe care mi l-a propus Mourinho precum si discursul sau m-au facut sa nu ma gandesc de doua ori si am ales pe loc Real Madrid” spunea pe 2 aprilie 2013, mijlocasul brazilian. Casemiro si-a facut debutul la Real Madrid intr-un meci cu Betis Sevilla, pe vremea cand Mourinho antrena inca pe Bernabeu.

De atunci insa a trecut aproape un an de zile iar jucatorul brazilian se afla inca la stadiul de promisiune, cu toate ca madrilenii l-au pierdut pe Khedira in plin sezon. Casemiro este cotat de gruparea blanco la o suma de transfer cifrata la 10 milioane de euro.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap