Angel di Maria: “Vreau sa raman, dar cateodata nu e de ajuns sa vreau doar eu!”

Angel di Maria este unul dintre jucatorii cei mai curtati ai echipei noastre. AS Monaco, Juventus, Paris Saint Germain, Arsenal si Manchester United sunt pe urmele sale, iar francezii de la Monaco ar fi oferit deja 50 de milioane de euro pentru starul argentinian. Fideo nu pare insa decis sa accepte ofertele venite pe adresa sa, desi recunoaste ca mai multe cluburi puternice din Europa l-au cautat: “Nu o sa mint, stiu ca sunt destule cluburi interesate de mine si mai stiu ca majoritatea pot indeplini cerintele financiare ale Realului”spune cel care a fost declarat fotbalistul finalei de la Lisabona.

“Nu stiu ce au de cand cei din club sa faca in viitor. Ne vom aseza la masa si vom discuta. Imi doresc foarte mult sa raman, am facut cel mai bun sezon al meu la Real Madrid, iar daca Real imi va propune sa raman o voi face cu placere” anunta extrema nascuta la Rosario. Dincolo de dorintele sale, Di Maria admite:”Cateodata, nu e de ajuns ceea ce-ti doresti tu. Exista situatii in care pur si simplu nu ai ce face. Uneori┬ánu ai de ales, chiar daca tu iti doresti sa ramai” a mai declarat Di Maria.

Carlo Ancelotti este cel care insista ca Angel di Maria sa ramana pe Bernabeu. Conform unor informatii din apropierea clubului, primele negocieri dintre Jerge Mendes si reprezentantii Realului s-au incheiat cu un acord de principiu: marire salariala si contract pana in 2019 pentru Fideo. Cu toate acestea, ofertele foarte tentante venite pe adresa fotbalistului din Anglia si Franta ar putea influenta continuitatea lui Di Maria pe Bernabeu. Arsenal, Manchester City si AS Monaco sunt dispuse sa ofere 50 de milioane de euro pentru mijlocasul argentinian.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap