Asa arata pretemporada Realului din vara

Real Madrid

Julen Lopetegui a fost prezentat pe 14 iunie in functia de antrenor principal la Real Madrid. A doua zi, tehnicianul spaniol a si inceput sa lucreze la Valdebebas, petrecand nu mai putin de 10 ore la baza de antrenament a echipei.

Ce meciuri are Real Madrid in perioada de pregatire din vara

Se asteapta o vara agitata pe Bernabeu, iar prima solicitare a noului antrenor a fost legata de situatia lui Cristiano Ronaldo. Lopetegui isi doreste ca portughezul sa continuie la Madrid si ar fi cerut conducerii sa faca totul pentru a-l pastra pe legendarul numar 7 blanco.

Reunirea echipei merengue va avea loc in data de 17 iulie, iar la primul antrenament vor participa jucatorii care n-au mers la Campionatul Mondial precum si fotbalistii tineri pe care-i va solicita Julen Lopetegui de la filiale. In primele 10 zile, jucatorii se vor pregati la Ciudad Real Madrdi, pentru ca apoi sa decoleze spre Mexic, unde pe 28 vor intalni pe Estadio Cuahtemoc, echipa mexicana Puebla. Momentan, amicalul contra aztecilor n-a fost insa confirmat de maniera oficiala. Ar fi prima vizita a madrilenilor pe taram mexican dupa 28 de ani.

Cert este ca Real Madrid va ajunge apoi la Miami, unde va participa la obisnuitul International Champions Cup. Primul joc va avea loc pe 1 august contra lui Manchester United, partida urmand a se disputa pe Hard Rock Stadium, arena echipei Dolphins din NFL.

Pe 5 august are loc al doilea joc amical pe FedEx Field din Maryland, stadionul celor de la Washington Redskins din NFL. Adeversar va fi Juventus Torino. Un alt rival italian (AS Roma) se va opune Madridului pe 8 august la New Jersey, pe arena MetLife Stadium, unde joaca de obicei Giants si Jets.

De aici incolo, pentru Lopetegui si noul Real Madrid incep meciurile oficiale. Pe 15 august la Tallin, Real Madrid va disputa SuperCupa Europei contra celor de la Atletico Madrid, meci care se va disputa pe Lillekulla Arena. Trei zile mai tarziu, debuteaza campionatul national din Spania.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap