Gelson Martins propus de reprezentantii sai, Realului

Gelson

Cotidianul portughez Correio da Manha scrie in editia sa de ieri ca reprezentantii lui Gelson Martins, l-au propus pe fotbalist, atat la Real Madrid cat si la Atletico Madrid.

Fotbalistul international portughez este liber de contract, dupa ce si-a desfacut acordul cu Sporting Lisabona, ca urmare a problemelor interne din club. La 23 de ani, Gelson Dany Batalha Martins a trezit in trecut interesul Madridului dupa un meci excelent facut pe Santiago Bernabeu in fata lui Marcelo Viera.

Gelson era considerat unul dintre cei mai valorosi jucatori ai echipei si unul dintre jucatorii pe care Sporting isi dorea sa obtina multi bani, insa incidentele cu ultrasii echipei, care au atacat echipa la vestiare a provocat mai multi fotbalisti sa-si rupa contractele cu gruparea din Lisabona. Gelson se numara printre ei, iar acum reprezentantii sai ii cauta echipa. Fotbalistul nascut la Praia, are 19 selectii in reprezentativa Portugaliei si se afla momentan in Rusia cu echipa reprezentativa. Poate fi o solutie de lot pentru Real Madrid, noteaza sursa citata, mai ales ca Gelson evolueaza atat ca aripa dreapta, cat si ca al doilea varf. Totusi, Correio da Manha da sanse mici transferului, aratand ca Gelson va ajunge probabil la o echipa mai mica decat Real Madrid.

Despre autor

Tags: , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap