Atac dur din Italia la adresa lui Florentino. “Influenteaza decernarea Balonului de Aur”

Ivan Zazzaroni, directorul cotidianului italian Corriere dello Sport a fost protagonistul unui moment mai putin placut. Cel mai important om al prestigioasei publicatii l-a atacat in termeni dur pe mai marele blanco pe care il acuza de influente majore in ceea ce priveste decernarea Balonului de Aur.

Zazzaroni scrie in editorialul sau ca “absenta lui Cristiano Ronaldo si Antoine Griezmann din Top 3 al finalistilor pentru decernarea Balonului de Aur este o decizie vulgara si alimenteaza suspiciunile legate de influentele din jurul acestui trofeu din ce in ce mai murdar. Florentino Perez nu e deloc strain de toate astea. Singurul mare defect al lui Griezmann in acest an spre exemplu este acela ca joaca la echipa pe care seful Realului o detesta” scrie Zazzaroni,

“Cei care decerneaza Balonul de Aur in acest an favorizeaza anumite interese” isi continua atacul jurnalistul italian, care considera ca Real Madrid are nemeritat doi dintre cei trei finalisti si…intamplator al treilea va fi principala tinta de transferuri a presedintelui merengue.

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap