Bayern Munchen interesata de James Rodriguez, anunta presa columbiana

Javier Hernández Bonnet, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Columbia, renumit pentru precizia cu care ofera informatii exclusive si un apropiat al Federatiei Columbiene de Fotbal, arunca o bomba pe piata transferurilor!

Conform lui Bonnet, Bayern Munchen este interesata de achizitionarea lui James Rodriguez de la Real Madrid, fiind dispusa sa ofere intre 60 si 70 de milioane de euro pentru starul nationalei pregatite de Jose Pekerman. Javier Hernández Bonnet sustine ca jucatorul columbian este dorit in mod expres de Carlo Ancelotti, dar ca se afla pe lista bavarezilor inca din perioada FC Porto.

Posibilul transfer al lui Dani Ceballos la Real Madrid (care s-ar putea oficializa astazi) il indeparteaza categoric pe Rodriguez de campioana Europei. Paris Saint Germain si mai ales Manchester United sunt si ele interesate de starul Columbian, dar Bonnet sustine ca in acest moment, Bayern Munchen a devenit favorita la achizitionarea decarului blanco. James nu va mai vrea sa ramana la Real Madrid si i-ar fi anuntat deja pe oficialii merengue ca vrea sa-si rezolve situatia pana la plecarea echipei in turneul de pregatire din Statele Unite.

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap