Jesus Vallejo, prezentat oficial la Real Madrid

Jesus Vallejo, Real Madrid

Fundasul central aragonez, Jesus Vallejo a fost astazi prezentat oficial in calitate de jucator al Real Madrid. Vallejo a preluat tricoul cu numarul 3 lasat liber de Pepe.

“Vallejo intruneste toate conditiile posibile pentru a juca la Real Madrid” a anuntat astazi Florentino Perez la conferinta de presa de prezentare a noului fundas central merengue. Desi a fost achizitionat inca de acum doi ani, Jesus Vallejo ajunge abia acum la Real Madrid, dupa un periplu in Germania, la Eintracht, echipa pentru care a impresionat in sezonul trecut de Bundesliga.

“Felicitari Jesus, acesta este de astazi stadionul echipei tale, aceasta este emblema ta, aceasta este casa ta! Bine ai venit la Real Madrid” i-a transmis Florentino Perez, intr-un mesaj emotionant si direct.

Vizibil afectat de incarcatura momentului, Vallejo i-a multumit presedintelui Perez si dupa un scurt discurs a salutat printr-un rasunator: Hala Madrid! Pentru pustiul titular in nationala sub 21 a Spaniei a urmat conferinta de presa de dupa prima sa iesire oficiala pe Estadio Santiago Bernabeu in tricoul blanco. Iata cele mai importante declaratii facute de Vallejo:

“Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea, sunt un norocos, pentru mine este ceva unic!”

“Acest numar a ramas liber si este o mandrie pentru mine ca pot purta numarul pe care in trecut l-a avut Pepe. Eu mi l-am ales si stiu ce responsabilitate ridica”

“Nu am vorbit cu Zinedine Zidane si nu il cunosc personal. Astept insa cu nerabdare s-o fac si sa incepem sezonul”

“Am o relatie foarte buna cu colegii mei de la Sub 21. Mi-a transmis deja ca a fi jucator la Real Madrid este ceva cu totul si cu totul special. Pe de o parte este o mandrie sa joci pentru un asemenea club, pe de alta parte responsabilitatea este uriasa”

“Imi doresc sa dau absolut totul pentru echipa si sa incerc sa ajut. Nu am niciun obiectiv individual, ci mai degraba obiective de grup.”

“Nu am fost nelinistit. Normal ca imi doream sa ajung cat mai rapid aici, dar am respectat decizia clubului si cred ca totul a fost foarte bine, pentru ca am crescut. Zaragoza este un club special pentru mine, dar sunt recunoscator celor de la Eintracht”

“Nacho este uin exemplu pentru mine. Nu cred ca este deloc usor sa fii fundas la Real Madrid, mai ales pentru ca este o concurenta extraordinara. “

“Si Marcos Asensio este un exemplu, l-am intrebat de foarte mult timp cum e aici, puteti sa-l intrebati. El a urmat cumva cam aceeasi traictorie ca si mine, iar sezonul trecut a jucat extraordinar”

“Real Madrid este cel mai mare club al lumii. Valorile pe care le transmite Madridul sunt unice, iar obligatia mea si a colegilor mei este sa respectam aceasta emblema si sa dam totul pentru club. Remontadele istorice reusite de Real Madrid sunt in memoria noastra a tuturor. Este un club care te invata sa lupti pana la final!”

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap