Benzema si James se confeseaza: “Luptam pentru un nou trofeu in Champions League”

Karim Benzema și James Rodriguez au vorbit cu Adidas zilele acestea, într-un episod al seriilor pe care le filmează, periodic, sponsorul Realului. Cei doi au observat valoarea lotului madrilen, importanța UCL pentru campioana Europei și au promis să profite de ocazia de a recâștiga trofeul, la mai puțin de un an după cucerirea La Decima.

Atacantul francez al lui Real Madrid crede că este “genial sa joace alături de Cristiano Ronaldo sau de Gareth Bale în atacul campioanei Europei”. Crede că munca lui este “uneori apreciată, alteori, insă, nu e chiar așa. Este nemaipomenit să joc la Real Madrid, iar eu îmi fac treaba. Indiferent că sunt apreciat mereu sau nu, cel mai important este faptul că mă simt excelent să îmi pot ajuta colegii să câștigăm împreună meciuri. Atât pentru ei, dar și pentru fani, joc de fiecare dată cât de bine pot.”

Nouarul blanco laudă calitățile lotului pe care îl are Real Madrid în acest moment:” Ceea ce ne face mai buni decât pe alții este faptul că îi avem în echipă pe cei mai buni fotbaliști din lume. Pe de altă parte, jucăm mereu împreună, unii pentru alții, iar asta ne face și mai puternici.”

În ceea ce privește posibilitatea ca Real Marid să recâștige UCL, Karim este precaut: “Vom încerca să ajungem din nou în finală. Avem o echipă incredibilă care va face tot ce poate pentru a juca finala.”

Noul numar 10 de pe Santiago Bernabeu, columbianul James Rodriguez, vorbeste la superlativ despre grup si își laudă tehnicianul: “Carlo Ancelotti este un antrenor cu foarte multă experiență. Știe extrem de multe și ne învață și pe noi, iar asta e foarte important pentru un club care vrea să câștige cât mai multe titluri.”

Columbianul nu vede mari diferențe între liga spaniolă și cea franceză, deși comentează că în Franța fotbalul “este foarte tactic și fizic”, pe când în Spania “se poate juca mai spectaculos”. Apoi, despre UCL, James recunoaște că este o competiție în care nu există marjă de eroare: ” Dacă ai greșit, ai fost eliminat, conchide el. Însă, la Real Madrid, avem jucători de nivel maxim, care sunt obișnuiți cu marile competiții și cu meciurile cu miză grea”. La nivel personal, Rodriguez recunoaște că își dorește să ajute echipa “cu pase, cu goluri, cu tot ce se poate, doar pentru ca Real Madrid să câștige.”

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap