Cadena SER: FIFA va interzice dreptul la transferuri cluburilor Real Madrid si Atletico Madrid

Postul Cadena SER anunta ca FIFA va sanctiona atat Real Madrid cat si Atletico Madrid, urmand a le aplica ambelor grupari blanco o sanctiune asemanatoare cu cea primita de FC Barcelona. SER informeaza ca gruparea rojiblanco va fi prima echipa sanctionata, iar cauza se invarte in jurul aceleiasi idei: transferul unor jucatori minori prin cai ilegale.

Pe 2 aprilie anul trecut,FIFA a sanctionat FC Barcelona ca urmare a unui proces ce a durat aproape un an de zile. Pe 5 februarie 2013 clubul catalan a oferit primele informatii legate de transferul lui Leo Seung Woo, dupa ce la sediul FIFA a sosit o reclamatie printr-o scrisoare anonima. Dintre cei 37 de jucatori despre care forul international a cerut date in cazul echipei catalane, nu mai putin de 9 dintre ei au fost considerati ca fiind “transferati ilegal”. Pe 30 decembrie 2014, TAS a ratificat sanctiunea si a confirmat ca FC Barcelona nu va putea efectua niciun transfer pana in ianuarie 2016.

Sanctiunea iminenta care o asteapta si pe gruparea blanco poate fi si cauza pentru care Real Madrid a investit peste 50 de milioane de euro in aceasta iarna in transferuri. Florentino Perez a platit 2,3 milioane de euro pentru pustiul-minune, Martin Odegaard, alte 4 milioane pentru senzatia din Segunda B, Marcos Asensio, 14 milioane de euro pentru Lucas Silva si 30 de milioane (fara variabile) pentru Danilo de la FC Porto. De asemenea, daca sanctiunea va intarzia,anunta SER, Real Madrid va incerca sa-si asigure cat mai rapid alte trei transferuri importante pentru vara acestui an. Prioritatile sunt David de Gea, David Alaba si Marco Verratti.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap