Carlo Ancelotti in fata ultimului meci ca antrenor la Real Madrid

Florentino Perez si agentul lui Carlo Ancelotti, Ernesto Bronzetti au discutat aseara la Madrid pana dupa miezul noptii. Agentul italian a constatat ca Ancelotti nu se mai bucura de sprijinul presedintelui clubului Real Madrid si nici de sprijinul oamenilor importanti din Consiliul Director, cu toate ca nu i s-a comunicat oficial nicio decizie. Dupa meciul de azi cu Getafe, partile vor avea o noua intalnire in care se va decide totul. Cel mai probabil, sansele lui Ancelotti sa continuie la Madrid sunt in acest moment sunt foarte mici.

Dorinta presedintelui era sa se intalneasca cu Bronezetti, de care il leaga si o frumoasa prietenie, decat dupa partida cu Getafe, insa impresarul l-a luat prin surprindere. Florentino se teme de reactia jucatorilor, a suporterilor si a presei care pare de partea tehnicianului italian, care in primul sezon a adus La Decima.  Perez se asteapta ca la meciului cu Getafe jucatorii sa isi demonstreze atasamentul fata de antrenor si la fel si o parte a suporterilor, astfel ca la intalnirea de aseara nu a fost deloc transant. O alta mare grija a presedintelui are legatura cu faptul ca piata nu-i ofera un inlocuitor cu nume la fel de mare ca Ancelotti. Ideea presedintelui se lega de numele lui Joachim Low, insa tehnicianul care a adus titlul mondial Germaniei nu poate parasi banca tehnica a “panzerelor”. Perez are dubii in privinta lui Benitez si Klopp si l-a scos din carti pe Zinedine Zidane, actualul antrenor de la Castilla. Cu toate acestea, Benitez pare a fi omul sustinut de Jose Angel Sanchez si de macar unul dintre cei doi vicepresedinti ai clubului.

Desi Ancelotti s-a declarat decis sa accepte unele conditii impuse de club, antrenorul italian nu pare de acord sa se desparta de colaboratorii sai: preparatorii Giovanni Mauri, Francesco Mauri si Davide Ancelotti si antrenorul cu portarii Villiam Vecchi. Ideea lui Florentino Perez pare revolutionara: presedintele isi doreste sa aduca in viitor medici si preparatori fizici de nivel mondial care sa lucreze in permenenta si in exclusivitate in club, iar viitorii antrenori vor trebui sa lucreze aproape sigur in acest context. Bronzetti i-a transmis din cate se pare lui Florentino Perez ca in aceste conditii, Ancelotti nu este de acord sa se desparta de colaboratorii sai, ceea ce confirma aproape sigur despartirea dintre Real Madrid si antrenorul care a adus La Decima. Despartirea de Carlo Ancelotti o va costa pe Real Madrid 3,5 milioane de euro (salariul pe sase luni) si se poate produce saptamana viitoare.

Cine formeaza stafful lui Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti are doi secunzi la Real Madrid: Paul Clement si Fernando Hierro. Amandoi se pare ca vor parasi echipa blanco, primul avand deja o propunere tentanta de a prelua functia de manager a lui Derby County, in timp ce Hierro isi doreste si el sa inceapa o cariera ca antrenor principal.

Villiam Vecchi este antrenorul cu portarii si lucreaza cu Ancelotti de aproape 20 de ani. Este considerat unul dintre antrenorii de top din fotbalul european insa nu de putine ori a avut probleme cu Iker Casillas, un aspect pe care Florentino Perez nu l-a acceptat inca de la inceput. Vecchi incaseaza 850.000 de euro de la Real Madrid pe an.

Giovanni Mauri este cel mai vechi colaborator al lui Carletto. Are 58 de ani si a lucrat cu Carlo la Parma, Milan, Chelsea, Paris Saint Germain si Real Madrid. La Madrid primeste 1 milion de euro pe sezon, insa este principalul semnalat de oficialii blanco pentru accidentarile din acest sezon (17 dintre cei 23 de jucatori au avut leziuni musculare in acest an) si pentru forma fizica deficitara a lotului in 2015.

Davide Ancelotti (fiul lui Carlo Ancelotti) si Francesco Mauri (fiul lui Giovanni Mauri) completeaza stafful gruparii blanco cu care Ancelotti a venit la Madrid. Fiecare dintre cei doi castiga 450.000 de euro pe an, desi sunt complet lipsiti de experienta unui club mare.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap