Carlo Ancelotti: “Nu cred ca prelungirea contractului depinde de castigarea unui trofeu!”

Carlo Ancelotti a explicat astazi in conferinta de presa premergatoare meciului cu Elche, de ce nu considera ca viitorul sau la Madrid depinde de castigarea unui trofeu (asa cum de altfel site-ul nostru v-a anuntat acum cateva zile): “ Nu cred ca depinde de asta. La finalul sezonului e un moment bun pentru noi sa discutam despre prelungire, dar daca nu se face nu se intampla nimic. Eu am contract pana in iunie 2016 si raman aici. Obiectivul meu este sa castig mereu. Inca din prima zi in care am ajuns, asta mi-am dorit, sa castig. De altfel, la toate echipele la care am fost asta mi-am propus”

Tehnicianul Italian nu s-a sfiit sa-si laude jucatorii pe obisnuitul sau ton amuzant: “Prefer ca jucatorii mei sa-mi spune ca sunt ca un frate pentru ei, nu ca un tata, pentru ca ar insemna ca sunt prea batran. Avem o relatie extraordinara, exista mult respect intre noi. Suntem intr-adevar o familie” a marturisit Carletto. Ancelotti spune ca nu resimte presiunea Barcelonei asupra sa si a jucatorilor sai: “Nu ne deranjeaza, presiunea exista mereu, dar pentru noi este presiune pentru ca avem un meci dificil etapa asta, nu pentru ce face Barcelona. Daca vom castiga, ramanem lideri in campionat” .

Italianul a abordat si subiectul revenirii lui Luka Modric: “Deja putem spune ca se simte foarte bine si ca lucrurile evolueaza destul de pozitiv. Joi sper ca va incepe sa lucreze alaturi de noi la antrenamente, iar saptamana viitoare va efectua o prima sedinta de pregatire complete. Speram ca pana la inceputul lui martie sa il putem utiliza” a declarant Carlo Ancelotti.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap