Declaratii Carlo Ancelotti inaintea finalei Cupei Spaniei

Carlo Ancelotti (54 ani), Real Madrid

Antrenorul Carlo Ancelotti si capitanul echipei blanco, Iker Casillas, au vorbit astazi, in fata jurnalistilor spanioli, despre infruntarea de maine seara, de pe stadionul Mestalla, contand pentru trofeul Cupei Regelui. Iata ce a raspuns antrenorul Carlo Ancelotti la intrebarile presei spaniole:

Primul unsprezece: “L-am decis deja, insa nu vi-l voi dezvalui. Vom folosi tot ce avem mai valorors in prima echipa. Am mare incredere in acest grup. Daca ar fi sa joc pentru ceva foarte important in cariera mea de antrenor, as merge pe mana acestui Real Madrid.”

Cristiano Ronaldo: “Am stiut de azi dimineata ca nu va juca, insa am incredere in toata echipa, care s-a comportat mereu foarte bine cand am avut absenti. Am pierdut, prin Cristiano, un jucator de o calitate incredibila, insa absenta sa s-a transformat intr-un motiv in plus pentru a ne mobiliza, pentru a alerga mai mult si pentru a fi uniti. Daca l-am folosi pe Ronaldo, am risca mult. Maine se va antrena si va face deplasarea cu noi la Valencia. Pana la accidentare nu s-a odihnit, pentru ca nu a dat semne ca ar avea nevoie. Am fost foarte atenti in ceea ce il priveste, la fel cum facem cu toti jucatorii.”

Clasico de Spania:” Nu am gandit echipa astfel incat sa o blocheze pe cea a adversarilor, ci pentru a castiga in felul nostru particular. Jucam deja de un an astfel si vom continua sa o facem. Cel mai bun joc defensiv este cel facut de intreaga echipa. Am avut impotriva, in meciul de campionat, doua penalty-uri, asa ca am lucrat pentru a rezolva greselile care au dus la acea situatie. Am evoluat bine in partida cu Barca de pe Bernabeu, insa am comis cateva mici greseli la un moment dat. Acum trebuie sa fim foarte concentrati pe parcursul intregii partide. Nu avem probleme de motivatie si echipa va juca foarte bine.”
Barcelona:” Ataca bine si detine controlul balonului, chiar si in ultimele meciuri jucate. Noi trebuie sa tinem, la randul nostru, de minge, intr-o posesie eficienta. Pentru a reusi acest lucru, avem nevoie de curaj si de personalitate, pentru ca acestea sunt cele mai importante intr-o finala.”

Obligatia de a castiga:” Normal, asa gandim toti cand vine vorba despre o finala. Speram ca, la final, noi sa fim cei mai buni.

Penalty: “Am exersat, la antrenamentul de azi, penalty-urile, timp de cinci minute. E o chestie de psihic, nu tactica sau fizica. Iar acest aspect nu se poate schimba intr-un antrenament.”

Articol realizat de Daniela Pitigoi

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap