COPE: Real Madrid i-a marit contractul lui Ronaldo, dar ii poate permite sa plece

Cristiano Ronaldo

Paco Gonzalez de la COPE a oferit cele mai importante detalii astazi despre situatia lui Cristiano Ronaldo. Jucatorul si Real Madrid au ajuns la o intelegere inainte de Campionatul Mondial, pentru majorarea contractului sau pana la 30 de milioane de euro anual, pentru aceeasi durata de timp si cu aceeasi clauza de reziliere: 1 miliard de euro!

Chiar daca anumite ziare au anuntat o intalnire aseara intre cele doua parti, Florentino Perez nu a participat la un astfel de meeting. In schimb, Jose Angel Sanchez i-a transmis lui Jorge Mendes ca fotbalistul costa 1 miliard, conform noii si vechii intelegeri.

Ceea ce urmareste Florentino Perez este destul de simplu. Daca Ronaldo doreste sa plece, Real Madrid vrea ca jucatorul sa o faca pe poarta din fata, asa cum merita. Situatie in care conducerea clubului i-a promis facilitarea oricarui transfer daca el o doreste, dar cu conditia ca Ronaldo sa spuna public acest lucru, asa cum a procedat si Xabi Alonso. Doar in aceasta situatie Paco Gonzalez sustine ca Real Madrid permite plecarea fotbalistului pentru 100 de milioane de euro.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap