Cristiano Ronaldo se pregateste peste 5 ore pe zi pentru a juca impotriva lui Bayern

Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Cristiano Ronaldo nu si-a ascuns deloc nemultumirea vis-a-vis de echipa medicala a clubului Real Madrid. Diagnosticul initial pus de medicii blanco n-a corespuns cu realitatea astfel ca starul portughez a decis de comun acord cu Florentino Perez si Carlo Ancelotti sa se trateze la un specialist lusitan de la o clinica privata din Porto. Este vorba de doctorul Noronha de la Clinica Da Trinidade din Porto, omul care a anuntat bomba pentru madrileni: “cele 5-7 zile de pauza nu sunt suficiente pentru recuperarea lui Cristiano! Are nevoie de minim 15 zile pentru ca ruptura musculara de la coapsa are minim 2 cm.”

Cristiano a izbucnit! “Asa ceva nu este posibil” insa era deja tarziu. Prezenta sa in finala Cupei Spaniei, obiectivul pe care Perez, Ancelotti si Ronaldo il urmareau picase din start. Portughezul a apelat la recomandarea lui Casillas, Pau Gasol si Radamel Falcao la un preparator fizic personal si trage din greu in speranta ca se va recupera miraculos pentru returul cu Bayern. N-ar fi o surpriza, Cristiano demonstrand in repetate randuri ca bioritmul sau este parca diferit de cel al majoritatii jucatorilor din fotbalul actual.

Medicii madrileni l-au suspectat de tendinita pentru ca doua zile mai tarziu sa anunte ca are o ruptura musculara superficiala. Ruptura insa s-a marit suficient de mult cat sa-i prelungeasca absenta starului lusitan. Un sprint la Dortmund, pe banca, atunci cand Ronaldo isi urmarea coechipierii care se faceau de ras pe Signal Iduna Park a fost suficient pentru ca septarul merengue sa-si mareasca perioada de recuperare. Vina a picat pe echipa medicala, care-si luase angajamentul ca-l va recupera in maxim doua saptamani. Acum, accidentarea sa, il va tine departe de gazon aproape o luna de zile. Se vorbeste chiar ca Ronaldo ar putea fi obligat sa se opereze in aceste conditii la finalul sezonului, insa Cristiano nu vrea sa puna in pericol prezenta sa la Campionatul Mondial.

Urmarea? Peste 5 ore pe zi de antrenamente individuale alaturi de Joaquin, preparatorul fizic pe care il vede mai des in ultima vreme decat pe Irina, logodnica sa. Munceste inuman, trage din greu si asteapta sa lupte de pe teren in dubla cu Bayern. Ancelotti a dat ieri asigurari ca recuperarea sa decurge normal: “E tot mai bine. Daca nu va fi complet refacut, nu va juca in finala, dar recuperarea decurge foarte bine”. Ronaldo nu va juca in finala de astazi cu toate ca a tinut sa faca deplasarea alaturi de coechipierii sai. Oficialii blanco i-au transmis deja ca este foarte important sa nu se agite in timpul partidei si sa incerce sa-si pastreze calmul pentru a evita o recidiva.

Despre autor

Tags:

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap