Curtat de Juventus si AC Milan, Isco se pregateste de prelungirea contractului cu Real Madrid

Browse By

Isco Alarcon a fost ofertat conform presei spaniole de Juventus Torino si AC Milan in ultimele saptamani. Pentru spaniol nu s-a inaintat nicio oferta oficiala, dar prin intermediari s-a incercat aflarea cifrei de transfer de catre Juventus Torino si pretentiile fotbalistului. AC Milan in schimb l-ar fi dorit sub forma de imprumut pentru un sezon, anunta jurnalistul Alvaro de la Rosa.

Talentatul mijlocas spaniol a refuzat insa orice discutie: “intentia noastra este sa ramanem la Real Madrid si sa prelungim contractul cu acest club” anunta surse din apropierea fotbalistului pe care Zinedine Zidane il apreciaza foarte mult. In ciuda faptului ca in zona nobila de pe Santiago Bernabeu se aude ca Real Madrid l-ar putea ceda pentru 50 de milioane de euro, jucatorul este linistit. Are sprijinul antrenorului, iar la Madridul anului 2016 sprijinul lui Zidane este cel mai important. Nici macar Florentino Perez n-a indraznit pana acum sa nu-i faca pe plac francezului, ascultandu-i absolut toate dorintele si solicitarile.

Astfel, Isco este mai aproape de prelungirea contractului cu gruparea blanco decat de o eventuala plecare de pe Santiago Bernabeu, anunta si sursele cotidianului AS. Conform aceleiasi surse, discutiile dintre parti pentru prelungirea contractului lui Isco au inceput, dar sunt inca in stadiul negocierilor, intrucat Real Madrid se pregateste sa anunte alte doua lovituri: Cristiano Ronaldo si Gareth Bale, cei mai importanti jucatori din lot, “care vor isi vor prelungi contractele cu Real Madrid pana in 2021” anunta presa spaniola.

 • adin

  Suntem pe un drum bun.Avem din nou echilbrul necesar: conducere,corp tehnic,jucatori,public.
  Faptul ca in aceasta vara nu am tinut capul de afis al ziarelor nu face decat sa ma bucure.I-am pus pe toti in incurcatura.Strategia pusa in practica de doi ani, cu transfer jucatori tineri cu potential mare de crestere a dat deja roade: Asensio, care impacteaza in rezultate la fel ca un transfer galactic , dar adus pe 4 milioane.
  Sper si de la Odegaard.
  Am fi inspirati daca l-am lua si pe Weigl, dar stie Zidane mai bine….
  Avem promisiuni mari de la cantera ( actuali sau imprumutati): Llorente,Mayoral,Mariano,Diaz,Tejero,Febas,etc…
  Cred ca cheia pastrarii echilibrului o reprezinta stiinta/tactul lui Florentino in procesul de renegociere contracte( urmeaza multi jucatori importanti in urmatorul an) + stiinta/tactul lui Zidane in managerirea tinerilor vs batrani din lot ( Kova ,Asensio,Isco,Case,Morata,Carva,Lucas ,Varane vs CR,Ramos,Marcelo,Pepe,Modric,Benzema,Bale)
  Daca reusim sa construim pe acest momentum care s-a creat , cerd ca vom fi de neoprit;vom vedea…
  Hala Madrid!

 • zece

  Foarte bine. Unul dintre puținii jucători din lot care pot face diferența pe spatii mici

 • COSTEL

  esential este echilibru.
  acum astazi avem un echilibru . tineri batrani .experimentati neexperimentati ,scumpi ieftini. salarii mari salarii mici…..
  isco james amandoi daca raman vom avea o problema in lot ….de ordinul nemultumiri presa plansete ….
  casemiro kroos modrici este mijlocul …kovacic , lucas ,asensio + cei doi sunt rezerve la cei trei ….
  in fata BBC este baza rezerve morata , mariano , asensio , lucas !!!!
  DOAR TREI SCHIMBARI SE POT FACE IAR LOTUL CE SE CONVOACA ESTE DE 18 DACA NU GRESESC …..
  vor fi dintre ei si neconvocati….
  11+ danilo,nacho, varane , si…..mai puneti patru de sus…..!!!!

Real Madrid Romania