Declaratii dupa joc: Marcelo si James Rodriguez il elogiaza pe Chicharito

James Rodriguez a fost unul dintre jucatorii blanco, care au discutat cu presa la finalul intalnirii cu Celta Vigo: “A fost un joc bun. Atat noi cat si Celta am jucat cu multa intensitate, a iesit un meci foarte frumos, dar cred ca am castigat pe merit. Spectatorii si telespectatorii s-au bucurat de un spectacol adevarat in aceasta seara” a declarat decarul madrilenilor.

Acesta l-a remarcat de asemenea pe mexicanul Chicharito Hernandez: ” Celta a incercat sa joace fotbal, dar a lasat spatii mari, iar cand le vezi, trebuie sa profiti de ele. Au atacat mult, stiam asta, pentru ca antrenorul a pregatit meciul foarte bine, noi a trebuit doar sa profitam de sfaturile sale. Chicharito a fost excelent. Prin felul in care se antreneaza si prin rabdarea pe care a avut-o, merita tot ceea ce i se intampla astazi. Ne bucuram pentru el, este un fotbalist valoros” a mai spus columbianul Realului.

Si brazilianul Marcelo Viera a vorbit la finalul intalnirii cu presa: “Stiam cat e de important acest joc dar stiam de asemenea ca vom suferi. Aici e mereu greu sa joci si sa castigi, Celta are calitate, ne-a pus sub presiune si a complicat lucrurile”. Fundasul stanga al madrilenilor considera ca Real poate castiga ambele trofee puse in joc pe acest final de sezon: “Ambele sunt greu de obtinut, insa vom juca fiecare meci precum o finala. Echipa arata bine, avem o forma foarte buna, in ciuda faptului ca ne lipsesc jucatori importanti. Avem insa incredere, dar este clar ca nu trebuie sa ne relaxam niciun moment. Vom da totul pana in ultimul moment”.

Marcelo a vorbit si el la superlativ despre Chicharito Hernandez, autor a trei goluri in aceasta saptamana: “Munceste foarte mult si ne ajuta foarte mult. Traverseaza un moment bun, niciodata nu a renuntat la ideea ca poate juca si ne poate ajuta. Are multa calitate si se antreneaza extraordinar, mi-ar placea tare mult sa ramana alaturi de noi”.

 

15 goluri si 13 pase de gol a reusit James Rodriguez pana in acest moment la Real Madrid in 31 de meciuri

8 goluri si 2 pase decisive are Chicharito Hernandez in 812 de minute jucate in acest sezon

Despre autor

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap