Depalsare Madrid via Santiago Bernabeu

Salutare dragi madrileni. Mihai , Radu, Bogdan si Adi au luat initiativa si au pus rotitele in miscare pentru a face o deplasare organizata la Madrid pentru a vedea la lucru pe vikingii nostri. Ca si meci, a fost ales Real Madrid Getafe de pe 06 Decembrie .

Cum am fost insarcinat cu partea logistica am scris aici pentru ca toti doritorii sa vada si sa ne putem organiza. Asa ca pe aceasta cale rog pe toata lumea interesata sa confirme in comentarii daca este sau nu interesata .

Ca si bilet de avion costurile estimative vor fi undeva in jur de 115 € dus intors , unul din cele mai ieftine preturi din acea perioada .

getafe zbor

 

Plecarea va fi cu Ryanair (zborul 2514). Sambata la 21:15 iar intoarcerea cu WIZZ (zborul 3172),   decolare la 21:20 . ( Detaliile mai sus )

De mentionat ca ora de start a meciului nu este inca cunoscuta , asa ca as dori sa dezbatem acest lucru . Teoretic toate meciurile Realului se vor juca duminica la ora 16:00 ceea ce ne da destul timp sa vedem meciul si sa ajungem la aeroport .

Relatia stadion aeroport va dura 15 minute in taxi si undeva la 45 cu mijlocul de transport in comun ceea ce pentru a fi cu 2 ore inainte ar insemna ca trebuie sa pllecam de la stadion undeva la 18:45 .  ( daca meciul incepe la 16 : 00 se va termina pe la 18 :00 )

pana acum avem :

A/D echipa ora incepere
D Sporting 19:30
A Betis 21:30
D Espanyol 16:00
A Granada 16:00
D Athletic 21:00
A Malaga 18:15

 

Daca e sa ne intoarcem  Luni , biletele vo fi mai ieftine insa pentru cei ce lucreaza va fi nevoie de o zi de concediu . plecarea si intoarcerea va fi cu Ryanair .

 

getafe zbor 3

In cazul in care se vrea plecare duminica dimineata si cu intoarcere luni , pretul e undeva la 160 €. Trebuie sa ne decidem cum vom face deoarece aceste costuri sunt estimative si pot fi chiar si mai ieftine.

Pentru cazare, recomand AirBNB ( https://www.airbnb.com )  unde ideea e ca putem sta la cineva care are o camera sau un apartament de inchiriat  si care poate fi inchiriat cu ziua . E o varianta mult mai ieftina la hotel :

getafe cazare

 

La AirBNB exista si un serviciu de recomandare unde cel care recomanda si cel care este recomandat primeste o reducere de 20 € la sedere. Asa ca ne putem recomanda unii pe ceilalti si reduce cheltuielile.

 

In ce priveste meciul , pot spune ca ultimele 3 meciuri de pe Bernabeu dintre Real Madrid si Getafe au avut ca si scoruri in ultimele 3 sezoane : 4-0 / 4-1 / 7-3 asa ca spectacolul e garantat .

In concluzie , in functie de varianta aleasa costul cu transportul si cazarea vor fi undeva la maxim 200€.  Rog pe cei care stiu o estimare in ceeea ce priveste pretul biletelor si al turului stadionului .

 

Despre autor

Tags: ,

Cristian Prisacariu

Prisacariu

Donec eris félix multos numerabis amicos;

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap