Real Madrid si-a anuntat incasarile: 660 de milioane de euro in 2014-2015

Real Madrid si-a publicat incasarile sale ca si companie privata. Concluzia principala este ca gruparea prezidata de Florentino Perez a obtinut un venit mai mare in comparatie cu editia precedenta: 9,4%. In termeni economici, masurand in euro, Real Madrid a incasat un total de 660, 6 milioane de euro.

Clubul condus de Perez a inregistrat asadar o crestere cu aproape 10% mai mare decat in anul precedent, in care incasase 603, 9 milioane de euro. O diferenta de aproape 60 de milioane de euro!!

Un amanunt demn de semnalat este cresterea capitalului propriu la data de 30 iunie, o crestere considerabila fata de campania precedenta, aproape dubla. In ciuda acestei cresteri, imprumutul a fost de asemenea mai mari (24%), dar variatia a fost cu mult mai mica decat veniturile obtinute de Real Madrid la aceeasi data. Pe scurt, clubul condus de Florentino a castigat mai mult decat a cheltuit la mijlocul anului.

Totodata, Real Madrid a convocat pentru sambata 19 septembrie Adunarea Generala Ordinara si Extraordinara a Abonatilor. Pe 16 si 17 septembrie vor exista cateva intalniri private cu abonatii gruparii, dar si publice in Sala de Presa de la Santiag Bernabeu.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap