Real Madrid si-a anuntat incasarile: 660 de milioane de euro in 2014-2015

Browse By

Real Madrid si-a publicat incasarile sale ca si companie privata. Concluzia principala este ca gruparea prezidata de Florentino Perez a obtinut un venit mai mare in comparatie cu editia precedenta: 9,4%. In termeni economici, masurand in euro, Real Madrid a incasat un total de 660, 6 milioane de euro.

Clubul condus de Perez a inregistrat asadar o crestere cu aproape 10% mai mare decat in anul precedent, in care incasase 603, 9 milioane de euro. O diferenta de aproape 60 de milioane de euro!!

Un amanunt demn de semnalat este cresterea capitalului propriu la data de 30 iunie, o crestere considerabila fata de campania precedenta, aproape dubla. In ciuda acestei cresteri, imprumutul a fost de asemenea mai mari (24%), dar variatia a fost cu mult mai mica decat veniturile obtinute de Real Madrid la aceeasi data. Pe scurt, clubul condus de Florentino a castigat mai mult decat a cheltuit la mijlocul anului.

Totodata, Real Madrid a convocat pentru sambata 19 septembrie Adunarea Generala Ordinara si Extraordinara a Abonatilor. Pe 16 si 17 septembrie vor exista cateva intalniri private cu abonatii gruparii, dar si publice in Sala de Presa de la Santiag Bernabeu.

 • Dolinschi Mihai-Vladimir

  Avand un profit de 44 de milioane am inteles. E o cifra foarte buna, daca reusim sa facem anul asta si performanta castigand titlul cred ca ne apropiem de 700.

 • Torpyla

  Nu-i rău,da’ cu trofeele cum stăm?

  Şi încasările ca încasările,da’ care sunt cheltuielile? Care e profitul?

  • CheSo

   Trofeele mai greu, gnomii cu stilul lor plictisitor dar foarte omogen, sunt mai in fata decat noi, dar observ la Benitez niște îmbunătățiri majore, echipa e mai compactă, sper sa luam titlu’..

   • Rileyy

    Bhai nu stiu, eu cred ca stam bn cu trofeele. Acum un an am luat patru si tot Perez era presedinte. Parca…

    • CheSo

     In raport cu vaporul, deloc bine..

 • Marius Odagiu

  Profitul cat este?

  Poti avea incasari de 600 mil si cheltuieli de 700 mil :))

  • costea04

   40 mil euro zice pe siteul oficial

 • Rileyy

  Preferam un profit mai mic si pe De Gea la echipa

 • Torpyla

  Suntem într-o formă demnă de invidiat,din punct de vedere financiar.

 • Andrei Daniel

  ar cam fi cazul sa nu ne mai bazam doar pe cifre..gloria nu ti-o cumperi cu bani

 • ILFeNoMeNo10(Silviu)

  Poate sa zica lumea ce vrea Perez nu-i prost deloc si cum face cum nu face an de an profitul creste…44 milioanee o suma mai mult decat ok avand in vedere cat cheltui cand te numesti Real Madrid! Produci mult dar si cheltuielile is pe masura ,dar de,fotbal fara bani cam greu.

 • COSTEL

  suntem pe un trend bun .
  sa incepem reconstructia stadionului .
  si sa iesim bine din ea .
  economic pare sa fie ok.

  inca suntem acolo si ne luptam cu petrodolari si miliardari in 25 de ani…
  as dori sa investim mai mult in copii , actiuni caritabile .
  sa fim mai atenti cu peniile …noi suntem in tramite de prea mult timp . aici se pierde bani suporteri mediatizare pozitiva .

Real Madrid Romania