Discutii intre Real Madrid si Adidas pentru un nou contract: suma fabuloasa pe care o cere Perez!

Browse By

Florentino Perez a demarat discutiile decisive cu oficialii concernului Adidas, bazandu-se pe termenii renegociabili ai actualului contract semnat pe o durata de 8 ani de zile, anunta presa spaniola. Adidas este sponsorul tehnic al echipei blanco de foarte multi ani si conform noii intelegeri, va ramane in aceasta pozitie pana in 2020 minim.

Real Madrid vrea insa prelungirea acordului, dar nu in orice conditii. Florentino Perez, presedintele clubului blanco a transmis deja de la prima discutie ca suma de plecare a noului contract dintre Real Madrid si Adidas este de 150 de milioane de euro per an! Nicio discutie sub aceasta suma nu va fi acceptata, sustine ABC care subliniaza si ca “Florentino considera ca Real Madrid este marca cea mai importanta din lumea sportului si le-a transmis oficialilor de la Adidas ca nu este normal ca Manchester United sau Bayern Munchen sa primeasca in urma noilor intelegeri mai multi bani decat Real Madrid”.

Supararea presedintelui este insa argumentata de fapte si de zvonuri. Bayern si Manchester United incaseaza dupa ultimele intelegeri cu Adidas o suma dubla fata de Real Madrid, situatie care nu se justifica raportandu-ne la activitatea economica si sportiva demonstrata de Real Madrid de la semnarea noului contract cu puternicul concern german. Perez se foloseste de anumite clauze din contract care ii permit renegocierea in caz de “performanta sportiva” sau “daca Adidas atrage alte nume pentru sume cu mult mai mari”. Aceasta este insa doar partea argumentativa si logica a discursului lui Florentino, care pastreaza un as in maneca. Real Madrid poate rupe intelegerea cu Adidas in anumiti termeni, situatie in care zvonurile anunta ca Nike pregateste cea mai mare oferta din istorie pentru a ajunge pe echipamentul merengue: 200 de milioane de euro pentru fiecare dintre urmatorii 10 ani de zile. Discutiile dintre Real Madrid si Adidas au insa prioritate si vor continua pe parcursul Campionatului European. Se vorbeste chiar ca Adidas se va implica in tranzactia Paul Pogba la Real Madrid, dupa ce germanii si-au asigurat serviciile de imagine ale starului francez.

 • soso

  200 de milioane pe an de la Nike??!!! Va dați seama ce face Perez cu atâția bani??
  Mi se pare normal sa ceara bani mai multi, pentru ca real este cel mai mare club al secolului XX, are o expunere mediatica incredibila, mult peste oricare alt club, iar in ultimul timp si performanțele au început sa apara: 2 ucl, 1 Supercupa a Europei, un campionat mondial al cluburilor in 2 ani, cu sanse la încă 2 trofee in aceasta toamna+ semifinala de ucl anul trecut. Deci e bine. Asa ca sa ceara. Si MAN utd are o publicitate buna si multi fani, dar nu se compara cu Real Madrid!

 • Real..eu..

  Perez si restul.

 • NicuNick

  Cu tot respectul pentru MU si BM, da are dreptate Perez, cum adica ăia să primească mai multi bani de la Adidas ?

 • psycho

  inteleg ca pogba este tinta prioritara a clubului?

 • COSTEL

  sa curga bani ….
  si pogba….sa ramana la juve …..

 • gogoloius

  fără număr fără număr.
  Cikalakacichitam, Cikalakacichitam, Cikalakacichitam. Nici nu știi ce să alegi, Abibas sau Naik. Ca să place la băeți

  la 85 de oiro tricou alb, e ceva afacere. Și de când cu CR la noi, trăbă că or lucrat vietnamezii pă 3 schimburi. Că ale mele tricouri nemțești îs fabricate lângă vreo orezărie din Vietnam

  • soso

   Cand am citit numele firmelor, scrise de tine, ma gândeam cum ar fi daca ar veni ceva firma chinezeasca sa spargă piața si sa ofere vreo 300-400 de milioane pe an? Ca aia daca vând un tricou cu 1 euro, la cati chinezi, sunt scot lejer de 2 ori banii pe un an :)))

  • Dorian Preda

   :))))))

 • parol

  https://www.youtube.com/watch?v=scWpXEYZEGk
  Super reclama Nike, ca de obicei.

  • zece

   cea mai tare a fost una de la mondial, cea cu Hulk

Real Madrid Romania