Comunicat Juntos Ganamos Siempre

Browse By

Asociatia “Juntos Ganamos Siempre” isi anunta intentia de a infiinta un club sportiv in perioada urmatoare. Cum toate demersurile privind aceasta organizatie non-profit, viitoare fan-club oficial au fost facute in urma consultarilor publice generale cu voi toti, am decis sa lansam spre dezbatere si acest subiect. Acest club sportiv se vrea legat atat de numele Real Madrid cat si de numele organizatiei noastre, Juntos Ganamos Siempre si va fi dedicat cresterii de copii si juniori de pe teritoriul tarii noastre, iar pe viitor de ce nu, de crearea unei echipe care sa ne reprezinte. Clubul Sportiv va fi in mod evident reprezentat printr-un steag, o sigla si un nume oficial care urmeaza a fi inregistrat.

Si aici ajungem din nou la capitolul consultari comune. Ideea noastra este ca noi toti sa fim implicati in acest proiect astfel ca denumirea oficiala a viitorului Club Sportiv ar fi ideal daca am putea sa o alegem impreuna. Costel Strainu este omul care a venit cu ideea de a-l oficializa sub denumirea de “Real Union” insa asteptam sugestiile dumneavoastra precum si propunerile de rigoare in cadrul comentariilor pe care le veti posta in acest articol. Clubul Sportiv va avea grupe de copii si juniori care vor beneficia de conditii moderne de pregatire in speranta ca pe viitor putem directiona o parte dintre acesti copii talentati catre fotbalul romanesc sau de ce nu, catre Real Madrid (o posibilitate reala, daca tinem cont de asocierea cu Real Madrid CF). In functie de felul in care decurg lucrurile, putem de asemenea infiinta o echipa care sa reprezinta Pena Juntos Ganamos Siempre intr-o Liga inferioara din Romania, purtand aceeasi denumire si inretinuta exclusiv de noi, membrii Asociatiei. Totul tine de proiect, de viziune si de entuziasm, totul este insa la nivel de plan, astfel ca de aceea aceste consultari comune pot aduce beneficii numeroase.

Asociatia “Juntos Ganamos Siempre” infiintata de Costel Strainu in urma cu doi ani, va avea de asemenea un caracter umanitar. In discutiile noastre, clubul mama, Real Madrid CF a salutat cu entuziasm aceasta idee astfel ca pe viitor, ideea colegului nostru ar fi sa activam si acest capitol. De exemplu putem directiona acel 2% catre aceasta Asociatie, intr-un cont care va fi folosit in exclusivitate (cu dovada de rigoare, evident) pentru functionalitatea si rigorile acestui deziderat. Nu se vor scoate acesti bani de catre cineva anume ci vor putea fi folositi o data pe an pentru acte caritabile. Spre exemplu, cu ocazia sarbatorilor putem identifica la alegere o locatie (un camin de copii sau batrani) facem o strangere de fonduri si castigam cu totii. Oferim un sfarsit de an mai frumos acestor oameni neajutorati, respectam valorile clubului pe care il iubim si popularizam Asociatia JGS sau speram noi, pana atunci, Fan Clubul JGS.

Nu este obligatoriu sa fiti de acord cu propunerile, dar tocmai de aceea exista aceasta discutie libera, pentru ca vizam o transparenta totala. Lasati un comentariu cu propunerea voastra de denumire si mentionati daca sunteti de acord cu aceasta idee de proiect si de ce nu asezati in pagina un comentariu cu propriile dumneavoastra idei. Hala Madrid! Juntos Ganamos Siempre!

 • bembiluna

  Domnilor, aveti niste idei super! Sunt de acord cu tot ceea ce ziceti voi si sunt gata sa va ajut cu ce pot (putin, adica, dar gasiti voi ceva).

 • Rileyy

  Felicitari domnilor! Imi dau si eu cu parerea: denumire i-as zice CS JGS Real Romania. Ma rog e doar o idee 🙂

 • Florut07

  Va salut domnilor …
  Inprimul rand vreau sa va felicit pentru tot ce ati realizat pana acum, de la aceasta comunitate si idee care ne bucura pe multi din noi pana la ceea ce urmeaza a fi realizat. V-am urmarit mult timp, am decis in celedin urma sa imi creez cont, sa particip la discutii si sper ajut cum pot incepand de acum aceasta comunitate.
  Asadar, referitor la propunerea de mai sus … a dvs. Eu as merge pe un nume legat cum spuneati si dvs atat de real cat si de comunitate … asadar as merge pe un CS Siempre Real, iar legat de planul dvs … tot respectul si sper sa il punti si in practica!

  • Rileyy

   Bienvenido, esta es tu casa ! 🙂

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  Ft buna initiativa si ideea!!! Insa nu stiu cum va fi pusa in practica. Deja e un pol mare la Constanta de recrutare copii, si ii recruteaza din toata tara. Nu stiu ce nivel se doreste la noi.

  Propuneri de nume de club: Club Royal, FC Unirea Roiala sau Regal Victoria FC
  (ar fi frumos sa fie intrebati si copii)

  Numele asociatiei poate fi cel existent: Asociatia Juntos Ganamos Siempre

  PS: daca aveti nevoie de un jorge mendes oltean, ma ofer cu placere 🙂

  • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

   daca aveti nevoie de un translator antrenor, ma ofer de asemenea 🙂

 • Dorian Preda

  CS Real Union suna foarte bine !!

 • soso

  Felicitări pentru inițiativa, felicitări pentru tot ce ați reușit sa faceți pana acum! Sunteți incredibili! Mândru de voi!! Ideea cu strângerea de fonduri pentru o casa de copii: nota 10. Am încercat sa fac si eu asa ceva pe cand eram in facultate, dar din lipsa de sprijin atât din partea colegilor, dar si a profesorilor nu am reușit sa fac nimic, din păcate.
  Legat de nume, Real Union suna foarte bine. Propunerile mele: Siempre Real Madrid, Siempre Real.

  • COSTEL

   IN TOTI 3 ANI DE FACULTATE AM REUSIT SA MA DUC SI LA COPII DAR SI LA BATRANI.
   acum cred ca anul acesta este tarziu dar daca nu suntem comozi la anul mutam toti cel 2% spre asociatie . in iarna cu o luna inainte de sarbatori facem o strangere de fonduri. si de hainute fiecare in orasul sau . identificam locatia unde mergem si acolo trimitem hainele si bani . va voi explica la momentul respectiv . cat despre clubul sportiv .
   saptamana viitoare ma duc la judecatorie.cu numele si actele necesare.

 • doctoracu

  Salut dragilor. Cu scuzele de rigoare pt absenta prelungita vreau sa va felicit pt initiativa si promit sa va ajut cu ce pot. In ceea ce priveste cei 2% aia sunt de mult timp donati dar voi contribui financiar cand va fi cazul.
  Real Union e perfect:-)))

 • COSTEL

  MULTUMESC PENTRU IMPLICARE SI SFATURI .

  VA VOI ANUNTA IN ZILELE URMATOARE DECIZIA LUATA .

 • Andrei

  Felicitari domnilor!

  Si eu vreau sa ajut cu cei 2%…

  Cat despre nume sunt sigur ca va fi ales cel potrivit 🙂

  Astept noi vesti!

  HALA MADRID Y NADA MAS !!!

 • COSTEL

  CLUB SPORTIV REAL UNION ARE NEVOIE DE O SIGLA .
  halamadrid74@yahoo. este emailul meu .
  trimiteti-mi pe email ca sa fie salvate mai clar .marime.
  ce trebuie sa exprime …
  COPII+SPORTURI(nu vreau doar mingea )+REAL MADRID +JUNTOS GANAMOS SIEMPRE (IN ROMANESTE SLOGAN NUANTAT)
  CLUBUL VA AVEA CA OBIECTE DE ACTIVITATE :
  -FOTBAL COPII.
  -ORA DE JOACA COPII.
  -ATLETISM
  -JUDO
  -HOCHEI
  -INOT
  voi incepecu primele doua insa pe termen mediu vin si urmatoarele.

Real Madrid Romania