Dovada ca Manchester United a trimis tarziu actele pentru transferul lui David de Gea la Real Madrid

Browse By

Florentino Perez a demonstrat in timpul interviului sustinut pentru Cadena COPE ca Manchester United nu a trimis la timp documentele in cazul David de Gea. “Exista un ecran mostra, un ecran care arata ca hartiile expediate de United au ajuns la FIFA la ora 00:00 si la 00:02 la noi. Deci mult prea tarziu. E greu sa faci totul in douasprezece ore, noi am negociat si am trimis contractele catre ei, dar le-a luat opt ore sa ne raspunda” a marturisit Florentino care a pus la dispozitia presei documentele mostra, desi anuntase ca nu le va face publice.

Pantallazo_Floren_32_original

In plus, Florentino a confirmat ca Real Madrid a facut totul pentru a-l aduce pe De Gea si a-i implini dorinta de a se imbraca in “alb”: “Noi am facut ceea ce trebuia sa facem. Ne-am inteles rapid cu De Gea si apoi cu United. I-am prezentat oferta lui Keylor Navas, daca Navas ne spunea ca nu vrea sa plece, totul pica,insa n-a fost asa. Din pacate, United ne-a permis sa negociem cu ei in ultimele 12 ore ale perioadei de transferuri” a anuntat Perez.

Despre viitorul lui De Gea, Perez s-a multumit sa spuna ca: “Nu putem sa stim ce va fi peste un an. Nu vom actiona in iarna pentru a-l transfera!De Gea trebuie sa faca ceea ce e mai bine pentru viitorul sau. Din pacate este greu sa stai un an pe banca de rezerve cand esti un portar de top” a concluzionat presedintele clubului Real Madrid in acelasi interviu acordat pentru postul Cadena COPE.

 • castiel

  oricum eram sigur ca asa sta treaba. acum asteptam riposta unitedului

 • Dolinschi Mihai-Vladimir

  Pentru cine se mai indoiea ca nu Van Gaal a blocat transferul.

 • Torpyla

  Again and again and again and stop it already.

  Ipocrit,spunea ca nu o să publice imaginile. Se clarificasera situaţia,ambele cluburi s-au făcut de ruşine,acum trebuie să ne dăm şi fuduli…sau să ne coborâm la nivelul celor de la utd,dacă e să ne luăm după vorbe.

  Un astfel de act e foarte uşor de falsificat în zilele astea.. şi să nu vina nimeni cu ‘la un astfel de nivel nu se întâmplă aşa ceva’…va minţiţi singuri în cazul asta.

  • http://www.realmadrid.com.ro/ Florin Codreanu

   L-a publicat tocmai pt ca dupa ce a iesit si a spus adevarul, lumea avea inca dubii, iar intrebarile nu au incetat. Cat despre falsificat si ideea ca “nu se intampla la acest nivel”…pai tu chiar crezi ca presedintele unui club atat de mare poate risca sa se compromita public si sa-si piarda scaunul “falsificand” o dovada? Come on…

   • alexax32

    Cred ca dovada a fost mai mult pt DDG…

   • Torpyla

    Come on….DA.

 • psycho

  umbla vestea ca ddg a semnat un nou contract cu united,macar sa stim una si buna.

Real Madrid Romania