Sun. May 26th, 2019
eibar-real madrid

Eibar – Real Madrid, avancronica unei deplasari infernale

Real Madrid se deplaseaza astazi la Ipurua cu orgoliul ranit dupa egalul de la mijlocul saptamanii obtinut pe teren propriu cu modesta Las Palmas. Dincolo insa de grija unei forme de moment care lasa de dorit, Zidane va trebui sa se descurce pe unul dintre cele mai grele terenuri din prima liga spaniola, fara Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata si Gareth Bale.

In fata unei echipe care viseaza in mod absolut ametitor la Europa, Real Madrid nu-si ai permite niciun pas gresit, dupa ce a irosit avansul clar de puncte pe care il avea in fata Barcelonei, picand pe pozitia secunda in clasament. Gazdele pregatite de Jose Mendilibar nu vor putea conta nici ele pe Lejeune care este suspendat si nici pe Fran Rico, care este in continuare accidentat. In partida tur de pe Santiago Bernabeu, bascii au smuls o remiza aproape incredibila.

Cel mai probabil, tehnicianul gazdelor va apela la o formula 4-2-3-1 cu urmatoarea alcatuire:

Yoel – Capa, Galvez, Ramis, Arbilla – Escalante, D. Garcia – Pedro Leon, Adrian Gonzalez, Inui – Sergio Enrich.

Real Madrid va avea o misiune dificila fara doi dintre componentii BBC. Bale, suspendat si Cristiano accidentati,vor fi inlocuiti in formula de start de Lucas Vazquez si unul dintre Isco, Asensio sau James. Casemiro revine in formula de start a campionilor Europei si la fel croatul, Luka Modric. Echipa pe care Zidane o va trimite in teren sambata de la ora 17:15 ar putea fi urmatoarea:

Navas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Casemiro, Modric, T. Kroos – Lucas Vazquez, Benzema, Isco.