Noroc sau lupta continua? Madridul era la 14 puncte de Barca fara golurile din ultimele 10 minute

Real Madrid este si a fost mereu un club care a luptat pana in ultima secunda de joc. E drept, acest sezon aduce in prim plan performante impresionante dincolo de minutul 80 al meciurilor din La Liga sau chiar Champions League. De ce?

Conform EcoDiario, care a realizat o analiza pentru acest sezon competitional, Real Madrid ar fi fost acum departe de liderul FC Barcelona, daca meciurile ar fi durat doar 80 de minute ca la juniori. Gruparea pregatita de Zinedine Zidane ar fi pierdut nu mai putin de 11 puncte, daca n-ar fi fost golurile decisive marcate dupa minutul 80 in actualul sezon competitional de La Liga. Adica ar fi fost la egalitate de puncte cu Atletico Madrid si la 14 puncte distanta de liderul Barcelona.

Lucrurile nu sunt deloc diferite nici in Champions League si nici in Supercupa Europei. Finala cu Sevilla ar fi fost pierduta fara minutele de final in care Real Madrid a obtinut egalarea, iar in Liga Campionilor, echipa lui Zidane nu ar fi depasit faza grupelor. Este insa prea mult sa vorbim despre noroc, ci mai degraba de insistenta, de lupta, de pasiune si de ambitie. Adica ceea ce li se reproseaza madrilenilor in aceste zile. Real Madrid a avut cu siguranta noroc in unele meciuri transate dupa minutul 80, dar de multe ori norocul ti-l faci si tu. Mai ales ca nu se poate vorbi doar de noroc in atatea si atatea meciuri. Lupta continua! Si speram sa continuie in acelasi fel! Hala Madrid!

Despre autor

Tags: ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap