Explozia lui Isco a blocat pentru moment transferul lui Marco Reus la Real Madrid

Marco Reus si-a prelungit contractul cu Borussia Dortmund si pare sa puna capat zvonurilor conform carora va parasi gruparea de pe Signal Iduna Park in vara viitoare. Cel putin asta sugereaza presa germana, insa situatia nu pare deloc alarmanta pentru marile cluburi care il urmaresc pe talentatul jucator german.

Reus nu ar fi nici primul nici ultimul mare jucator care isi prelungeste contractul cu echipa la care se afla, pentru ca in vara urmatoare sa plece la un alt club. Iar exemplele cele mai recente se afla in curtea lui Real Madrid si a Barcelonei. Este vorba despre Gareth Bale si Luis Suarez. Uruguayanul si-a prelungit pe 20 decembrie 2013 contractul cu Liverpool, iar sapte luni mai tarziu semna cu FC Barcelona, in timp ce Gareth Bale si-a prelungit acordul cu Tottenham pe 20 martie 2013, iar cinci luni mai tarzi isi indeplinea visul de a juca la Real Madrid. Iar exemplele nu se opresc aici…

In ianuarie 2011, Atletico Madrid a anuntat prelungirea contractului lui Sergio Aguero si marirea salariului jucatorului argentinian. Aguero avea contract pana in 2012 si a acceptat marirea salariala si noul contract pana in 2015. Cateva saptamani mai tarziu, Real Madrid a intrat in discutii cu agentul fotbalistului, iar la finalul editiei 2011-2012, Aguero a anuntat conducerea clubului ca vrea sa plece de pe Calderon. Miguel Angel Gil, presedintele de atunci al “colchonerilor” a refuzat discutiile cu Florentino Perez, dar i-a facut pe plac argentinianului, care la cateva luni dupa ce a prelungit cu Atletico a semnat cu Manchester City.

Inclusiv Borussia Dortmund a avut un jucator care si-a prelungit contractul dupa “metoda Reus” in februarie 2013. Doar cateva luni mai tarziu, Mario Goetze accepta propunerea rivalei Bayern Munchen care i-a platit clauza de reziliere fotbalistului. S-ar putea spune astfel, ca metoda prelungirii contractului unor staruri, pare doar primul semn ca acestea vor parasi echipele mai mici pentru echipe mai mari in vara imediat urmatoare.

Isco, piedica la Reus

Cazul lui Reus poate fi similar sau nu, cert este ca jucatorul german a fost propus pe Santiago Bernabeu de catre agentul sau Volker Struth. Real Madrid nu a refuzat discutiile, ba chiar presedintele Florentino Perez s-a aratat interesat de felul in care Reus ar putea ajunge la Madrid in vara lui 2015. Din informatiile noastre, ultimele discutii s-au purtat undeva spre sfarsitul lunii noiembrie, fara insa ca vreuna dintre parti sa ia vreo decizie. In acest moment, Florentino Perez nu pare tentat sa-l cumpere pe Reus pentru ca unul dintre pariurile sale, Isco Alarcon, a explodat.

Tanarul international spaniol joaca meci de meci si este unul dintre jucatorii pentru care presedintele blanco a insistat sa ajunga la Madrid. Desi s-a acomodat greu, Isco a convins, iar acum pare unul dintre jucatorii de baza ai echipei madrilene. Odata cu revenirile lui Modric si James, Isco are pozitia de titular amenintata, dar chiar si-asa, polivalenta jucatorului spaniol il poate aduce in multe momente in primul unsprezece. Un aspect care n-ar mai conta in cazul in care pe langa Modric si James, Isco ar trebui sa lupte si cu Marco Reus. Si totusi, in vara se pot intampla multe…

Despre autor

Tags: , , , , , , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap