Luciano Vietto l-a impresionat pe Ancelotti si ar putea ajunge in vara la Real Madrid

Cum mexicanul Chicharito Hernandez nu va mai continua din vara pe Santiago Bernabeu, Real Madrid cauta deja solutii pentru vara lui 2015. Conform informatiilor venite din Spania, Real Madrid are in acest moment patru optiuni pentru a transfera un atacant care ii poate face concurenta lui Karim Benzema.

Din informatiile noastre si ale colegilor de la Defensacentral, argentinianul Luciano Vietto a intrat in atentia clubului blanco. Vietto l-a impresionat pe Carlo Ancelotti prin prestatiile sale in tricoul lui Villarreal, iar relatia buna dintre Real Madrid si “Submarinul Galben” mareste posibilitatea ca Vietto sa imbrace tricoul blanco din vara.

Prestatia lui Vietto de acum o saptamana de pe Camp Nou pare sa conteze decisiv pentru stafful tehnic al madrilenilor, care a discutat deja prin Carlo Ancelotti si Fernando Hierro cu presedintele Florentino Perez despre posibilitatea de a-l transfera pe Vietto. Jucatorul este cotat de Villarreal la 35-40 de milioane de euro, dar poate ajunge la Madrid pentru o suma ceva mai mica, mai ales ca Villarreal depinde si de optiunea pe care fostul club al lui Vietto, Racing de Avellaneda o va exprima.

Luciano Vietto are 21 de ani si este un atacant diferit de Karim Benzema. Rapid, tehnic, mic de inaltime (masoara 1,73cm), Vietto a reusit in acest an sa marcheze de zece ori in tricoul “galbenilor” in Primera Division si de alte cinci ori in Europa League.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap