FC Liverpool – Real Madrid, returul sferturilor Ligii Campionilor

Real Madrid a călătorit la Liverpool marți 13 aprilie 2021 și stă la hotel Titanic, niște coincidențe în care Zinedine Zidane nu crede ci mai curând în cea care spune că Madridul lui Zidane nu a pierdut în sferturi niciodată și că, o dată ajunsă aici, joacă de obicei finala și o și câștigă 🙂

Numărul accidentărilor a ajuns deja la 50 iar absența lui Lucas Vasquez dă cele mai mari dureri de cap antrenorului francez. Odriozola, care a jucat cele mai puține minute din tot lotul, a fost înlocuitorul spaniolului în meciul cu FC Barcelona din weekend, iar perioada în care acesta a jucat a coincis cu cele mai slabe minute ale noastre în acel meci. Golul înscris de adversari a venit după o centrare de pe partea lui Odriozola care nu a strâns la timp și care a rămas fără adversar în careu, autoeliminându-se din fază. De aceea, sistemul de astăzi va fi o alegere foarte grea. În mod normal lui Odriozola ar trebui să i se mai acorde o șansă și să pornească titular într-o formulă de 4 fundași cu Militao, Nacho și Mendy. O altă variantă ar fi să se joace cu cei 3 de mai sus drept centrali, cu Marcelo pe toată banda stângă iar pe dreapta să fie forțat Fede Valverde care va trebui să facă infiltrații pentru a juca. O altă variantă despre care nu prea s-a discutat ar fi prezența lui Marvin pe banda dreaptă, un jucător foarte bun și rapid, dar destul de tânăr. Zidane l-a mai jucat de câteva ori acolo și a dat un randament bun dar importanța acestui meci și-ar putea pune amprenta pe jocul său.

În oricare dintre cazuri, formula de la mijloc nu se schimbă, Toni Kroos – Casemiro – Modric fiind baza echipei noastre. În cazul în care se merge pe varianta de 4 fundași, se poate juca în față cu Vini JR – Karim Benzema – Asensio, iar dacă se joacă cu 5 atunci Asensio va rămâne pe bancă.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap