Florentino Perez – reales președintele clubului Real Madrid

Până astăzi la ora 00.00 nu s-a mai prezentat niciun alt candidat la președenția clubului nostru iar în acest fel, Florentino Perez a fost reales în funcția de președinte la Real Madrid!

După acest eveniment, aproape doar formal, mandatul noului vechi președinte începe cu multe lucruri de rezolvat, într-o perioadă grea pentru lumea sportului din cauza pandemiei. Încasările au scăzut cu 30% și vor mai scădea în cazul în care lumea nu va intra într-o oarecare normalitate și publicul nu va reveni pe stadioane. Se spune că Real Madrid ar fi pierdut 15 milioane de Eur doar în meciurile cu Liverpool și FC Barcelona, încasări pe care le-ar fi avut în condiții sanitare normale.

Mandatul pe care-l începe Florentino are multe lucruri foarte importante de rezolvat, reînoirea echipelor de fotbal și basket, contractele lui Sergio Ramos, Lucas Vasquez și reducerea generală cu 10% a tuturor contractelor din echipă, și transferurile din vara următoare, când Real Madrid are ca obiective aducerea a minumum 3 jucători : Mbappe, Haaland și David Alaba. Totodată, continuitatea lui Zinedine Zidane este pusă la îndoială și Presi are foarte mult de muncă și aici.

Să-i urăm succes și un mandat plin de titluri.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap