FIFA: Real Madrid si Atletico Madrid fara transferuri pana in 2018

“Cluburile spaniole Real Madrid si Atletico Madrid au fost sanctionate pentru incalcarea regulamentului privind transferurile si inregistrarea jucatorilor sub 18 ani dupa ce au incalcat mai multe dispozitii cu privire la aceste transferuri” a anuntat Comisia de Disciplina a FIFA care va aplica sanctiunea celor doua cluburi pentru urmatoarele doua perioade de transferuri. Atat Real Madrid cat si Atletico Madrid au gasit sanctiunea injusta si vor apela la ultima instanta in termen de cinci zile cu recurs. Cele doua grupari madrilene sunt obligate sa plateasca si doua amenzi importante: Atletico Madrid 822 de mii de euro si Real Madrid 328 de mii de euro.

Interesant este ca Real Madrid a fost pedepsita si pentru cazurile fiilor lui Zinedine Zidane, o situatie unde Real Madrid este perfect acoperita chiar de catre regulamentul impus de Fifa, intrucat Theo si Luca Zidane au crescut si locuiau in grija parintilor chiar in Spania. Mai mult, tatal lor a fost si a ramas un angajat sau colaborator al clubului blanco, resedinta familiei fiind stabilita chiar la Madrid.

Conform informatiilor Realmadrid.com.ro sansele celor doua formatii la TAS sunt extrem de mici, astfel ca sanctiunea va ramane valabila si la fel si amenzile catre cele doua cluburi. Real Madrid studiaza posibilitatea de a ataca in civil aceste decizii, o idee careia i s-ar putea alatura si Atletico Madrid. Gruparea blanco nu va mai putea efectua transferuri, dar isi va putea repatria jucatorii imprumutati. In schimb, nu-l va putea rascumpara in aceasta perioada spre exemplu pe Jese Rodriguez.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap