Florentino Perez: “Se incearca destabilizarea clubului. Rafa Benitez are toata increderea noastra!”

Dupa ce a discutat astazi vreme de doua ore cu membrii Consiliului de Administratie, presedintele Florentino Perez a aparut in fata presei si a afirmat ca Real Madrid are in continuare incredere in antrenorul echipei, Rafa Benitez. Totodata, Perez a lansat cateva rafale evidente impotriva presei de la Madrid si a atras atentia asupra tentativelor de a misca cercurile de putere din club din partea anumitor cotidiane madrilene. Iata ce a declarat Florentino Perez astazi:

” Am analizat situatia impreuna cu memebrii Consiliului de Administratie si vreau sa va anunt ca Rafael Benitez are toata increderea noastra. Inteleg nemultumirea suporterilor, dar este momentul potrivit pentru unitate. Sa-l lasam pe Rafa Benitez sa lucreze. Suntem convinsi ca avem un lot foarte valoros si suntem convinsi ca fanii au motive sa fie suparati, insa jucatorii nostri au nevoie de sprijin”

“Ceea ce s-a intamplat sambata nu s-a intamplat din cauza lipsei de atitudine, a fost un cumul de factori. Unii dintre jucatori n-au mai jucat de o buna bucata de timp”

“Toti cei care suntem acum prezenti aici intelegem. Stim cu totii ca exista o campanie impotriva mea. In acest moment nu m-am gandit nicio clipa sa organizez alegeri. Am analizat ce s-a intamplat sambata si vreau inca o data sa transmit ca avem incredere completa in antrenorul echipei”

“Exista o anumita parte a presei care considera ca daca Florentino Perez va fi indepartat vor avea din nou posibilitatea sa controleze acest grandios club. Nu vor putea face asta. Astazi este Florentino Perez presedinte, maine poate fi altcineva, dar ei nu vor mai putea niciodata sa faca ceea ce au facut in trecut”

“Consililul de Administratie a decis in unanimitate ca Rafa Benitez merita increderea noastra! Acest om lucreaza de trei luni, nu poate rezolva toate problemele intr-un timp foarte scurt. Problemele noastra au aparut in ianuarie 2015 si coninua si in prezent. Benitez are increderea noastra!”

“S-a scris ca m-am intalnit cu seicul lui PSG si cu impresarul lui Ronaldo pentru a-l vinde pe Ronaldo. In ziua meciului cu Barcelona, jurnalistii au putut sa scrie asa ceva. Pentru ce? Scopul este clar acela de destabilizare. S-a scris ca Ronaldo mi-a spus mie ca Rafa Benitez nu e antrenorul potrivit pentru noi. Va spun acum pentru prima data: Cristiano Ronaldo este mult prea cuminte pentru a spune asa ceva. Cristiano Ronaldo nu a spus niciodata nimic de acest gen. Cristiano Ronaldo nu indrazneste din bun simt sa spuna nici ceva de bine nici ceva de rau despre cineva din club. Astfel de exagerari au un scop. Se vrea distrugerea imaginii acestui club, se vrea distrugerea mea. Pentru ca acesti domni au impresia ca vor reveni la vechile obiceiuri”

“La Real Madrid exista un nivel de exigenta ridicat. Il inteleg si inteleg tristetea fanilor. S-a scandat Florentino Dimision. Sunt aceeasi oameni care striga mereu, aceeasi oameni. Stiti bine ca eu am decis inlaturarea acestui grup Ultrasur de pe Santiago Bernabeu. Ei nu mai pot intra in forma organizata la stadion, dar o fac separat si incita. Au incitat si acum pe fondul unei tristeti generale si au provocat. Nu e nicio problema, sunt tare”

“Eu nu l-am confirmat pe Ancelotti in functie. Atunci cand am venit in fata dumneavoastra am raspuns unor jurnalisti care au pus pe prima pagina ca daca Ancelotti nu bate duminica este plecat. Eu am spus ca indiferent de rezultat, nu va pleca”

“N-am vazut ca la Munchen dupa 0-4 cu Real Madrid sau la Barcelona dupa 0-4 cu Bilbao sa se faca atata caz. Sunt lucruri care in fotbal se pot intampla pe baza unui cumul de factori. Sa-l lasam pe Benitez sa lucreze”

“Am vorbit dupa meci cu jucatorii si antrenorii. Nu este adevarat ca jucatorii sunt impotriva echipei tehnice. Am vazut sambata jucatori distrusi. Benitez mi-a transmis incredere prin atitudinea de dupa meci”

“Nu ma deranjeaza criticile fanilor, eu sunt reprezentantul lor aici. Ma deranjeaza minciunile din presa cu mult mai mult. Ma deranjeaza ca oamenii dau in mine, dar de fapt dau in Real Madrid, creaza haos. Acesti oameni de presa nu respecta nicio regula de conduita, de etica. Scopul este bine definit. Eu vreau sa le transmit abonatilor nostri ca o mare parte din aberatiile scrise in aceasta saptamana si nu numai sunt menite sa destabilizeze.”

“Solutii? Solutia este simpla: Rafa Benitez!”

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap