Galatasaray vine gratis la Trofeul Santiago Bernabeu

Browse By

Real Madrid va infrunta la Trofeul Santiago Bernabeu gruparea turca Galatasaray Istanbul pe 18 august. Gruparea turca nu va incasa niciun ban pentru acest meci amical, oficialii “Cim Bom Bom” declarandu-se onorati de invitatia facuta de cel mai galonat club al fotbalului mondial.

Real Madrid va asigura insa atat zborul privat cat si cazarea gruparii din Capitala Turciei. Sneijder et comp se vor prezenta in cea mai buna formula: “Vom juca impotriva lui Real Madrid, iar pentru noi este un meci de nivel european. In functie de felul in care ne vom descurca si de randamentul unor jucatori vom decide pe cine si pe ce pozitii vom mai aduce. Real Madrid ne-a invitat pentru a doua oara in patru ani la turneul sau. Asta ne onoreaza si ne obliga sa fim si mai buni de la un an la altul. Vom alinia cel mai bun unsprezece si vrem sa castigam” a declarat tehnicianul Hamza Hamzaoglu. Fost secund al lui Fatih Terim, Hamzaoglu este considerat de presa turca, urmasul “imparatului” in fotbalul din aceasta tara.

 • psycho

  poate vedem o prima schita a echipei pe care o doreste benitez

 • Dorian Preda

  Iar….galatasaray?

 • COSTEL

  frumos gestul GALATEI si urat de tot ce a reusit perezu ….
  sa duca in derizoriu acest TROFEU.
  SANTIAGO BERNABEU AR TREBUI ORGANIZAT CA PRIM EVENIMENT AMICAL DE VARA AL PRIMEI ECHIPE .
  ADICA DIN IARNA STII CU CINE JOCI.
  EU AS FACE TURNEUL CEL MAI TARE AL EUROPEI.
  PRIMELE 4 FORTE DIN ACEL SEZON SUNT CHEMATE .
  CASTIGATOAREA EUROPA LEAGUE M + C.L + REAL MADRID + LIBERTADORES
  O BATAIE DE JOC A FOST ADUS ACEASTA CUPA….
  PACAT .

  • Dorian Preda

   Nu merge Motane. Sa aduci Barca, Sevilla, City, United, Bayern mai stiu eu cine, trebuie sa le dai bani. Apoi, trebuie sa fie disponibile in acea perioada, pt ca echipele astea fie au turnee de imagine, deci obligatii pe multi bani fie isi organizeaza programul altfel in functie de tururi preliminare, supercupe etc. Eu spun ca e bine ca inca exista acest trofeu, putea sucomba ideea de multicel, Perez nu il simt vreun pic vinovat, sincer.

   • COSTEL

    le dai bani .
    anul trecut nu s-a tinut .
    bayern cum organizeaza si nu are numele ce il are SANTIAGO BERNABEU . o echipa din america de sud castigatoarea din sezonul trecut sau semifinaliste din anul acesta finalista , castigatoarea europa legur sau finalista ..castigatoarea c.l. sau finalista pe BANI LE ADUCI …este trofeul SANTIAGO BERNABEU . nu se poate in mileniul III sa ai sezon fara trofeu DACA TE RESPECTI PE TINE PE NUMELE CE IL PORTI SI NUMELE TURNEULUI .

    iar perezu este presedintele .

    de acest lucru trebuie sa se ocupe .

    intram in colaps financiar daca dam bani la acest turneu .
    sa maio taie din salariile lor functionarilor jucatorilor in sezoane de C …T ca asta ……….ce a trecut……..

 • psycho

  Dumnezeu nu bate cu parul …pique,mizerie care esti.

Real Madrid Romania