Viitorul lui Marco Asensio s-ar putea decide in aceasta saptamana

Rafa Benitez a anuntat ca aceasta perioada este decisiva pentru viitorul lui Marcos Asensio. Conform presei spaniole, Jose Angel Sanchez se va intalni in acest final de saptamana cu agentii fotbalistului pentru a clarifica situatia jucatorului. Trofeul Santiago Bernabeu este o noua sansa pentru Asensio sa demonstreze ca poate ramane in lotul primei echipe.

Ideea initiala a clubului dupa ce l-a achizitionat pe Asensio era sa-l imprumute inca un sezon pentru a capata experienta. Pustiul a fost insa declarat cel mai bun fotbalist de la Europeanul din Grecia (castigat de Spania) si a lasat o impresie excelenta in amicalele jucate de Real Madrid.

Asensio a profitat de minutele acordate de Rafa Benitez si l-a multumit pe antrenorul madrilen, care se gandeste serios sa-l pastreze in lot pentru sezonul viitor. Presa iberica sustine ca Benitez, Sanchez si agentii fotbalistului vor incerca in aceasta saptamana sa ia cea mai buna decizie in privinta pustiului minune. Exista voci care sustin ca Asensio va fi imprumutat la Betis Sevilla, unde Pepe Mel il doreste ca titular langa Vadillo si Van der Vaart. O optiune serioasa si benefica pentru Asensio care ar putea juca un sezon la nivel inalt in Primera, sub comanda unui antrenor extrem de valoros.

Real Madrid are peste 15 oferte pentru imprumutul lui Asensio, dar ar dori sa-l ofere andaluzilor in schimbul primei optiuni pentru coechipierul lui Marcos de la nationala sub 19 ani, Ceballos. Nu este exclus insa ca Benitez sa-l ceara in continuare la prima echipa.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap