Gareth Bale: fara Balon de Aur, fara Mondial si … fara credit?

Bale, Wales

Nationala Tarii Galilor, fara Gareth Bale in teren in cele doua meciuri decisive pentru calificare, a ratat prezenta la turneul final al campionatului mondial din Rusia. Galezii au pierdut pe Cardiff Stadium in fata Irlandei cu scorul de 0-1, in urma unui gol marcat de James McLean.

Fara starul lui Real Madrid in teren, galezii au pierdut primul meci din grupa, dar a fost suficient pentru a ramane acasa. Bale, golgeterul preliminariilor si de aceasta data pentru nationala tarii sale, a lipsit din cauza unei accidentari in meciurile cu Georgia si Irlanda, decisive pentru calificarea la turneul final din Rusia.

“Fara Bale, nu exista Paradis!” a titrat presa galeza dupa meci considerand ca “nationala e doar o umbra a echipei de la Euro si din preliminariile trecute, fara cel mai bun jucator al sau”. Pentru Gareth, infrangerea cu Irlanda se adauga listei de vesti proaste din ultimele saptamani. Starul galez s-a accidentat si va lipsi o luna de pe teren, ratand sansa de a-si ajuta echipa nationala in ultimele doua meciuri decisive din grupa. Apoi, Bale a primit vestea ca n-a fost inclus pe lista celor 30 de posibili castigatori ai Balonului de Aur.

Astazi, El Confidencial, noteaza ca “pana si rabdarea lui Florentino, s-a incheiat”. Sursa citata scrie ca “presedintele blanco nu va mai bloca negocierile cu United in vara anului viitor, cand Mourinho isi va indeplini foarte probabil visul”.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap