El Desmarque: Odriozola spre Real Madrid

Alvaro Odriozola

Tinand cont de situatia incerta a lui Daniel Carvajal, dar si de evolutiile excelente ale lui Alvaro Odriozola, Real Madrid ia in calcul transferul fundasului dreapta de 21 de ani de la Real Sociedad.

Acesta are o clauza de reziliere a contractului cu gruparea basca de 40 de milioane de euro, o suma pe care cluburile din Anglia o pregatesc deja pentru vara viitoare. Odriozola este deja pe lista de achizitii a lui Manchester United si a fost in atentia Barcelonei in aceasta vara, club care a considerat insa ca lateralul dreapta nu merita momentan aceasta suma.

Fortata de imprejurari, dar si de randamentul excelent al lui Odriozola (cel mai bun fundas dreapta din La Liga dupa primele etape, conform notelor El Mundo si Marca), gruparea blanco ar fi demarat deja negocierile cu oficialii clubului de pe Anoeta. Informatia vine de la cei de la El Desmarque, publicatie care noteaza ca Madridul vrea sa negocieze suma de transfer pentru a nu plati direct clauza fotbalistului de 21 de ani.

In alta ordine de idei, situatia lui Daniel Carvajal ramane incerta. Actualul lateral dreapta merengue nu a facut nicio declaratie oficiala precum nici clubul nu a lansat momentan vreun comunicat official de presa.

Despre autor

Tags: , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap