Gracias Cristiano – Ne-ai învățat prost! Ai fost prea bun cu noi!

Cristiano

Gata… ai plecat. Nu-mi vine a crede, nu pot să cred că trăiesc ziua în care numele lui Cristiano Ronaldo nu mai este asociat cu Real Madrid… și asta pentru că ai plecat, nu pentru că te-ai retras de la noi, ca o legendă, așa cum meritai.

Cuvintele chiar nu își iau rostul. Scriu doar din două motive: simt că trebuie să o fac și pentru că ți-am promis, Florin.

Nu sunt pregătit să îmi iau rămas bun de la tine, pur și simplu nu pot. Scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi, dar trebuie. Trebuie! Mi-am dorit enorm să vin să te văd jucând în alb, pentru Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, la tine acasă, la NOI acasă. Asta a devenit imposibil. Îmi cer scuze!

Ai avut motivele tale să pleci. Te înțeleg pe deplin și, cel mai important, te susțin! În ianuarie 2018 mai bine de 60% dintre „fani” te doreau plecat. Sunt curios dacă mai au aceeași părere acum. Aș paria pe nu. Știu că nu ai plecat de la Real Madrid pentru că așa ai vrut tu, ci pentru că așa era mai bine. Ai înțeles anumite lucruri și ai acționat cu maturitate, dar se naște următoarea întrebare: „Pe noi cui ne lași?”

Meriți mai mult decât niște paragrafe aruncate pe o „foaie”. Tu meriți tot ce e mai bun! Dar atât îți pot oferi eu, pe 10.07.2018, când s-a anunțat plecarea ta. Meriți să fii cunoscut ca cel mai mare fotbalist din istorie, pentru că așa ești! Meriți să ai succes nemărginit în Italia. (Totuși, nu puteai alege și tu alt club?!) Meriți să îți aduni sub nume și mai multe recorduri, pe care nu văd de ce nu le-ai obține. Meriți niște fani care să te merite, pentru că noi n-am fost în stare să-ți oferim asta. (Cum Dumnezeu să fluieri această legendă pe Bernabeu?!). Ne-ai învățat prost, Cristiano! Ai fost prea bun cu noi! Sper ca data viitoare când ajungi acasă la noi, să fii aplaudat cum nu ai fost niciodată!

Nouă ani de Cristiano Ronaldo la Real Madrid s-au încheiat. Cu durere în suflet, cu lacrimi în ochi, cu mii de gânduri în minte, tot ce pot spune este … Gracias Cristiano! Gracias por todo! Y mucha suerte! Porque lo mereces. Y por el ultima vez, Eterno CR7.

P.S. Din nou, meriți mai mult decât am scris. Dar e tot ce-ți pot oferi.

Despre autor

Tags: , ,

Mircea Solovastru

Mircea Solovastru

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap