Guti il creste pe “noul Ibrahimovic”: Pedro Ruiz a debutat cu un hattrick in Youth League

Pedro Ruiz, Real Madrid

Notati-va acest nume: Pedro Ruiz Delgado. Vom mai auzi cu siguranta de el in viitor.

Real Madrid nu l-a adus niciodata pe Zlatan Ibrahimovic, cu toate ca ambele parti erau dispuse la discutii. N-a fost sa fie! Insa Real, cauta acum sa-l creasca pe “noul Ibrahimovic”.

Trupa lui Guti a debutat in Youth League in acest sezon impotriva echipei de tineret a celor de la APOEL, adversara echipei mari din grupa preliminara. Stiti cat s-a terminat meciul?

Copiii lui Guti au facut spectacol si s-au impus cu 10-0. Trei dintre golurile formatiei lui Guti au fost marcate de Dani Gomez, un jucator care confirma din ce in ce mai mult la acest nivel. Alte trei goluri au fost insa inscrie de Pedro Ruiz Delgado.

Pedro Ruiz e atat de tanar incat n-a apuca sa vada golul memorabil al lui Zidane de la Glasgow din finala Uefa Champions League. Nascut la Sevilla, cu sange de andaluz si detenta de nordic, Pedrito este supranumit de colegi “Ibra”. Chiar si Guti, antrenorul sau de la echipa de tineret a Madridului il striga asa. Pedro Ruiz masoara 1,97 de centimetri, cantareste 81.8 kilograme si a mai evoluat in cariera sa de junior la Betis. La Juvenil B a convins, acum incearca sa o faca si la echipa ceva mai mare ca varsta. Guti l-a remarcat si i-a oferit sansa sa joace desi abia a implinit 17 ani. Iar Ruiz, la primul meci “european” l-a rasplatit cu o prestatie excelenta: trei goluri intr-o dupa amiaza perfecta pentru Los Mini Blancos.

Vom mai vorbi despre Pedro Ruiz. Cu siguranta!

Despre autor

Tags: , , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap