Werner e alesul » Atacantul lui RB Leipzig ar putea ajunge la Real Madrid in vara viitoare

Timo-Werner

Timo Werner, atacantul nationalei Germaniei si al echipei RB Leipzig este pe lista Madridului pentru vara viitoare, anunta cei de la Jugones. Fotbalistul care a debutat in Mannschaft la Cupa Confederatiilor este monitorizat cu atentie de stafful lui Zinedine Zidane, anunta presa spaniola.

Werner are 21 de ani si a fost crescut de VfB Stuttgart, insa din 2016 joaca pentru Leipzig, marea surpriza din Bundesliga. Varful nascut chiar la Stuttgart masoara 1.81 centimetri si este un 9 clasic.

In nationala Germaniei, Timo a debutat entuziasmant, reusind sa marcheze de sase ori in opt meciuri. Pentru echipa sa de club a marcat de 24 de ori in 34 de partide.

“Werner va fi atacantul Germaniei la Campionatul Mondial, este exact jucatorul pe care Joachim Low il cauta de multi ani. Va domina fotbalul din Germania in urmatorii ani” – Mario Gomez, atacant nationala Germaniei

Real Madrid il urmareste pe Timo Werner de doua sezoane, insa momentan nu a deschis nicio discutie cu echipa de club a fotbalistului. Werner a intrat in atentia Madridului de la venirea lui Zidane, iar interesul pentru atacantul lui RB Leipzig a crescut dupa plecarea lui Morata. Totusi, Madridul nu a luat o decizie in privinta fotbalistului, cautand sa dea sanse lotului actual, la initiativa lui Zinedine Zidane. Werner se mai afla pe lista unor cluburi mari precum Manchester City, FC Liverpool si Bayern Munchen.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap