Iker Casillas va fi titular in Supercupa Spaniei si aproape sigur portarul titular pentru 2014-2015

Browse By

Conform unor informatii de ultima ora, Carlo Ancelotti si William Vecchi ar fi decis ca in dubla din Supercupa Spaniei dintre Real Madrid si Atletico Madrid, portarul titular al echipei madrilene sa fie Iker Casillas. Costaricanul Keylor Navas va debuta in poarta madrilenilor in partida amicala de maine de la Varsovia contra Fiorentinei si cel mai probabil, va fi portarul titular al madrilenilor in Copa del Rey si posibil la Campionatul Mondial al Cluburilor.

In principiu, Iker Casillas este marele favorit pentru a apara poarta supercampioanei Europei in sezonul 2014-2015 de La Liga si Uefa Champions League. O decizie nu a fost inca luata sau comunicata oficial celor doi portari, dar informatiile care vin dinspre Madrid anunta ca Ancelotti a fost multumit de prestatia lui Iker de la Cardiff si s-a decis: Casillas este titularul lui Real Madrid pentru acest sezon.

 • bembiluna

  La ce l-au luat pe Keylor? Sa astepte adormirea Sfantului sau plecarea lui la anul si la multi ani?

  • Torpyla

   nu se stia cat de mult mai poate suporta diego lopez presiunea din interiorul clubului si s-a decis cumpararea unui back up.

   e greu sa-l dai pe iker la o parte,oricat de mult a scazut in ochii fanilor….inca are o masa mare de suporteri,ca sa nu mai spun ca are presa de partea sa.ar fi sinucidere curata din punct de vedere al imaginii,indepartarea lui iker.

 • http://realmadrid.com.ro Sorin Barbu

  La cum s-a descurcat la Cardiff, eu ii acord increderea mea. Restul decide antrenorul, el e singurul indreptatit. Si personal, am incredere totala in deciziile sale. Atat timp cat Iker e jucatorul nostru si jocul echipei depinde de prezenta sa in teren (daca este titular, avem nevoie de un portar sigur si sper ca el sa fie din ce in ce mai sigur) atunci va avea sustinerea mea. Sunt convins ca daca va gresi grav, Mister il va schimba! Daca nu, ii va acorda credit.

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Cantecul lebedei.

 • motanu

  nu ma surprinde cu nimic .
  am simtit stiut acest detaliu din momentul in care s-a vehiculat aducerea lui navas…….
  acest sezon titularul este san iker.

 • Radu

  Off topic : transmite cineva la tv meciul cu Fiorentina? Sau tot pe net?

Real Madrid Romania