Isco Alarcon este cel mai utilizat jucator de la Real Madrid in ultimii 3 ani

Din sezonul 2013-2014, Isco Alarcon este jucatorul care a disputat cele mai multe meciuri la Real Madrid din tot lotul echipei merengue. Fostul jucator al Malagai a bifat 151 de partide pentru gruparea blanco dintre care 91 in La Liga, 14 in Copa del Rey, unul in Supercupa Spaniei, 34 in Champions League, doua la Mondialul Cluburilor si alte doua in Supercupa Europei.

Isco este practic cel mai utilizat jucator al echipei Real Madrid incepand cu sezonul 2013-2014, depasind nume grele precum Cristiano Ronaldo (149 de meciuri), Marcelo Viera (136 de jocuri), Karim Benzema (135 de meciuri) si Sergio Ramos (129 de meciuri). Interesant este ca din cele 151 de meciuri bifate in aceasta perioada, Isco a fost titular in 108 partide, acumuland 6178 de minute in La Liga si 2221 minute in Liga Campionilor. Tinand cont de faptul ca Toni Kroos si Luka Modric par un cuplu indestructibil in linia mediana a echipei madrilene, Isco a fost practic al 12-lea jucator al echipei, gasindu-si de fiecare data loc in echipa si alternand pozitiile in teren, indiferent ca antrenori i-au fost Ancelotti, Benitez sau Zidane.

In cele 151 de meciuri, Isco a marcat 22 de goluri si a pasat de 35 de ori decisiv coechipierilor sai. Cele mai multe reusite au venit din postura de mijlocas central ofensiv sau interior. In campionat Isco a marcat insa majoritatea golurilor sale (15) cu unul mai mult decat reusise sa inscrie pentru Malaga in cele 69 de meciuri jucate in tricoul echipei pregatite la acea vreme de Pellegrini. Fotbalistul nascut la Benalmadena este unul dintre jucatorii foarte apreciati de Zinedine Zidane, mai are contract pana in 2018 cu Real Madrid si este de asteptat sa si-l prelungeasca. In aceasta vara numele sau a fost relationat cu alte echipe, dar Isco a anuntat ca vrea sa ramana la Real Madrid, unde se simte fericit. Fara indoiala, Isco nu are parte de protagonismul pe care si-l doreste orice jucator de nivelul sau, dar conform statisticilor, Isco nu a fost nicidecum un jucator nedreptatit la Real Madrid, atat timp cat a fost cel mai utilizat jucator blanco de la sosirea sa pe Santiago Bernabeu.

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap