Isco si Keylor absenti, Cristiano Ronaldo si Benzema aproape de revenire

Isco a lipsit de pe teren in partida contra celor de la Celta Vigo si nu va fi prezent nici la meciul din finalul acestei saptamani contra celor de la Osasuna Pamplona. Mijlocasul spaniol nu va putea fi apt din cate se pare nici pentru jocul din Uefa Champions League contra portughezilor de la Sporting Lisabona. Cel mai probabil, sustine Marca, Isco va reveni pe gazon pentru jocul impotriva celor de la Espanyol, programat duminica 18 septembrie. Pe de alta parte, Cristiano Ronaldo si Karim Benzema ar putea fi recuperati la ora partidei cu Osasuna.

Cotidianul Marca sustine ca super-starul portughez s-a inteles cu Zinedine Zidane in urma consultarilor cu stafful medical ca poate evolua contra bascilor de la Osasuna macar pentru 60 de minute. Ronaldo va fi mult mai bine pregatit pentru jocul de Liga Campionilor contra celor de la Sporting, o placuta revenire acasa pentru cel mai bun fotbalist al lumii. In ceea ce-l priveste pe Keylor Navas, vestile nu sunt chiar imbucuratoare, Navas urmand a mai absenta de pe gazon o perioada. Cel mai probabil el va reveni in echipa blanco pentru jocul de la Las Palmas, revelatia debutului de sezon din Primera Division.

Daniel Carvajal Ramos nu a evoluat ca titular in cel mai recent meci al Spaniei contra Liechtenstein-ului dupa ce a acuzat anumite probleme medicale. In proportie foarte mare, Carvajal nu va fi fortat pentru jocul cu Osasuna, locul sau urmand a fi luat in primul unsprezece de brazilianul Danilo, anunta Okidiario.

Despre autor

Tags: , , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap