Isco este cel mai utilizat jucator in era Zidane

Isco Alarcon este cel mai utilizat jucator in mandatul Zinedine Zidane, de catre tehnicianul francez. Internationalul spaniol a bifat 44 de meciuri in campionat sub comanda lui Zizou, perioada in care a marcat 17 goluri si a reusit 16 pase decisive.

Ieri, presa spaniola insa a explodat dupa ce Josep Pedrerol, jurnalist la El Chiringuito, a dezvaluit ca Zidane ar dori sa renunte la Isco din vara. Tehnicianul de la Real Madrid era considerat un mare admirator al “magicianului” cu numarul 22, astfel ca informatia vine ca un soc.

De ce ar dori Zidane sa renunte la el?

Gurile rele invoca indepartarea lui Isco pentru ca Zizou sa-si poata aduce favoritul: Eden Hazard.

Pe la colturi insa, se aude ca lucrurile nu stau chiar asa. Mijlocasul spaniol ar fi marturisit apropiatilor dupa partida cu Villarreal ca Zidane “a pierdut echipa din mana”. Asta la cateva zile dupa ce Isco l-a deranjat pe antrenor prin atitudinea lejera de la antrenament, dupa ce Zidane isi mustrase echipa ca urmare a partidei de la Vigo.

Nu se stie exact daca “apropiatii” sunt si jucatorii din vestiar sau pur si simplu prieteni ai fotbalistului, cert e ca toate astea ar fi ajuns la urechile lui Zidane.

Poate e o coincidenta, poate ca nu, dar ulterior, intre 13 ianuarie si 3 februarie, Isco a mai jucat doar 24 de minute. In aproape o luna de zile. La Valencia s-a invocat totusi o accidentare la sold, care nu l-a oprit insa pe fotbalist sa se pregateasca in ritm normal dupa 27 ianuarie 2018.

Informatia trebuie tratata insa cu rezervele de rigoare,  pentru ca pana la proba contrarie, totul reprezinta doar “zvonuri” la colt de Valdebebas.

EXCLUSIVITATE

Pe de alta parte, cu mult mai multe surse de incredere, aflam o alta picanterie despre Isco.

Colegul nostru, mult mai bine informat, Florin Codreanu, ne-a anuntat zilele trecute, ca in ianuarie Real Madrid a primit oferte pentru Isco Alarcon.

Echipa interesata de serviciile sale, Manchester City, s-ar fi interesat de pretul fotbalistului si ar fi fost dispusa sa ofere 90 de milioane de euro pentru mijlocasul iberic.

Florentino Perez a refuzat categoric orice discutie pentru Isco, scuzandu-se politicos de la discutii.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap