Marele absent din tur, face o declaratie ciudata: “Neymar nu poate fi oprit!”

Dani Carvajal va lipsi din partida tur dintre Real Madrid si Paris Saint Germain. In optimile de finala ale celei mai importante competitii inter cluburi din lume, campioana Spaniei va trebui sa lupte fara fundasul sau titular, in mansa tur. Carvajal a fost suspendat pentru ca a fortat un cartonas galben in meciurile din grupe, detaliu pe care UEFA l-a pedepsit in premiera.

Carva ar urma sa fie inlocuit in banda dreapta de Nacho, in timp ce rezerva lui Nacho va fi Achraf. Canteranii il vor avea in fata pe Neymar, cel mai scump jucator din istoria fotbalului.

Inainte de acest duel, Carvajal, marele absent din turul Real – PSG atrage insa atentia: “Nu exista o reteta pentru a-l stopa pe Neymar. Nu stiu care dintre cei doi colegi ai mei vor juca, dar ambii o pot face. Nu ai prea multe solutii in fata brazilianului, trebuie doar sa speri ca nu se afla intr-o zi buna. Sper ca miercuri, sa n-o aiba!” explica Dani Carvajal, intr-o declaratie cel putin ciudata pentru un fotbalist care e considerat de multi cel mai bun pe postul sau la nivel mondial.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap