Jese impresionat de publicul de pe Bernabeu: “Va multumesc!”

Jese Rodriguez este tot mai aproape de o revenire pe gazon dupa accidentarea grava suferita in cursul sezonului trecut in partida cu Schalke 04 din Uefa Champions League.

Fotbalistul a fost prezent in tribunele stadionului Santiago Bernabeu la ultimul joc din campionat contra lui Rayo Vallecano dupa o saptamana in care s-a pregatit in sfarsit alaturi de restul coechipierilor sai. In mai putin de o luna, Jese ar putea reveni in echipa merengue, antrenorul Carlo Ancelotti dand asigurari ca nu-l va forta pana ce canteranul nu va fi complet refacut: “Jese este un fotbalist special. A avut mult ghinion, dar acum se afla pe drumul cel bun. Este clar ca nu trebuie sa ne grabim in privinta sa. El va reveni pe gazon atunci cand trebuie” a anuntat italianul.

Jucatorul cu origini “canare” a ramas placut impresionat de reactia publicului la partida cu Rayo. O mare parte dintre fanii prezenti la meci i-au scandat numele, un gest care l-a determinat pe Jese sa multumeasca public suporterilor blanco: “Astazi vreau sa multumesc tuturor acestor oameni minunati care mi-au strigat numele pe Bernabeu. A fost o victorie importanta pentru noi si continuam sa ramanem lideri. Multumesc! Hala Madrid!!!” a scris Jese Rodriguez pe contul sau personal de Twitter.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap